SAZNAJTE VIŠE O IDEALNOM DOMU

IDEALNI DOM je savremeni portal koji je zamišljen kao dve zasebne celine:
IDEALNI DOM NAMEŠTAJ i OPREMANJE ENTERIJERA i IDEALNI DOM GRAĐEVINARSTVO i ARHITEKTURA.

Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera, građevinarstva i arhitekture. Sekcije na sajtu omogućavaju detaljan pregled svih kompanija koje se bave pomenutim oblastima kao i prikaz njihovih proizvoda ili usluga, sa fotografijama, karakteristikama i cenama.

U sekciji "KOMPANIJE" omogućen je pregled gde odabirom određenog linka posetioci mogu da pogledaju profil i proizvode izabrane kompanije. Preko standardnih kategorija u sekciji "PROIZVODI" posetioci mogu da pogledaju ponudu svih naših oglašivača. Na ovoj stranici može se pogledati uvećani prikaz fotografije proizvoda a klikom na fotografiju dobija se detaljan opis proizvoda, ime proizvođača ili prodavca, kao i sve druge važne informacije koje se tiču odabranog artikla. Omogućili smo i direktno slanje upita proizvođačima ili prodavcima, za sve one koji žele da se dodatno interesuju za proizvode ili usluge.

"IDEALNI POPUSTI" na naslovnoj stranici portala prikazuju izdvojene proizvode koji su na akciji ili popustu, a ceo asortiman ovih proizvoda može se videti u sekciji "AKCIJE I POPUSTI".

U sekciji "IDEALNI MAGAZIN" svakodnevno se unose aktuelne informacije i zanimljivosti iz zemlje i sveta, kao i novosti, specijalne ponude ili akcije naših oglašivača.

Ono što nas izdvaja od drugih jeste način prikazivanja informacija. Raspored informacija i navigacija samog portala, prilagođeni su svim starosnim grupama naših posetilaca te je sve koncipirano kako bi se što jednostavnije dolazilo do potrebnih informacija. Možemo se pohvaliti da je sajt kompletno optimizovan za sve internet pretraživače, prvenstveno za Google, što nam osigurava dobru poziciju na internetu.

Vođeni idejom da posetiocima portala omogućimo pre svega laku i brzu pretragu proizvoda, usluga i kompanija iz oblasti koje zastupamo, naša misija sastoji se u tome da omogućimo svima da što efikasnije dođu do željenih informacija, a da IDEALNI DOM bude sinonim za kvalitet i profesionalizam kod svih onih koji nam ukažu svoje poverenje.

Vaš IDEALNI DOM

 

Kontakt:

E-mail: info@idealnidom.com