PVC prozori

CENA NA ZAHTEV
STOLARIJA PETKOVIĆ
Patrijarha Dimitrija 153d, 11000 Beograd
011 3058 555 , 064 1747 777
office@stolarijapetkovic.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 5/5 (1 glasova ukupno)

Kada se pomenu prozori, prva asocijacija je PVC. Razlog za to je delom što je najpopularnija stolarija današnjice upravo PVC stolarija. U kom god pravcu da pogledate, videćete PVC prozore. I to jeste standard današnje gradnje – stabilnost, pouzdanost i briga o prirodi. PVC prozori su stabilni jer je visoko kvalitetan materijal okvira (kod kvalitetne PVC stolarije) otporan na sve vremenske uslove, tako da ne mogu da se izvitopere niti promene.

Zbog toga, ali i zbog energetske efikasnosti PVC-a, možemo reći da su PVC prozori budućnost. Sa kvalitetnim PVC prozorima na duge staze svom domu obezbeđujete odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, bez bilo kakve brige o dodatnim ulaganjima. To je investicija u koju se isplati ući, jer trenutno ne postoji bolja opcija za stolariju u vašem domu.

Cena je uvek presudan faktor kada se biraju prozori, jer je uvek potrebno izdvojiti pozamašnu sumu novca za zamenu stare stolarije. Između ostalog, to je razlog zašto nekvalitetna PVC stolarija opstaje na tržištu, jer je jeftina. Međutim, tu je ključ problema, jer takvi PVC prozori koje platite vrlo jeftino, vrlo brzo propadnu i onda opet morate da ih menjate, a tada govorimo o dodatnom trošku i novca i vremena. Obratite pažnju na to je ko je proizvođač PVC stolarije i odakle je.

Najbolji profili, od izrazito kvalitetnog PVC-a, sa čvrstim i stabilnim okovima, koji imaju garanciju na nekoliko godina, uglavnom su od renomiranih nemačkih proizvođača. PVC prozori iz Turske ili Bugarske nemaju taj kvalitet i atestiranost i zbog toga vrlo brzo propadaju. Nemaju ni dobra izolaciona svojstva, kao kvalitetni PVC prozori, tako nakon njihove ugradnje imate utisak da i niste menjali prozore.

 

Stolarija Petković nudi PVC profile nemačkog proizvođača Inoutic, sa pet ili šest komora, sa čeličnim ojačanjem od 1.5mm, što je inače evropski standard kod ugrađivanja prozora. U ponudi imamo dve INOUTIC serije, koje se razlikuju u broju komora i širini profila: “Arcade” je 71mm širine profila i ima 5 komora (na slici), dok je “Prestige” šestokomorni profilni model, širine profila 76mm (video).

Na vama je da izaberete koji se model bolje uklapa u vaš stil i u izgled vašeg doma, ili fasade. Stakla su u osnovi dvoslojna (4-16-4) i uz razne varijacije možete dobiti poboljšanu termo i zvučnu izolaciju, ili se efikasnije odbraniti od vrelog sunca.

Osim što nudimo samo vrhunski kvalitetne PVC prozore, naš tim vrši montažu PVC stolarije za svega par sati, u zavisnosti od kvadrature, kompletne završne radove i obradu špaletni. Čak i demontiramo i odnosimo stare prozore, tako da vi ni o čemu ne treba da brinete. Osim toga, izlazak na teren, merenje i procena cena se vrši besplatno, tako da uvek možete da nas pozovete da vam damo najbolju ponudu i preciznu procenu.

PVC prozori cena se određuje na osnovu dimenzija okvira vrata uzetih nakon merenja koje vršimo na vašoj adresi, kao i na osnovu ponudjenih PVC profila za koji se odlučite.

 

Slični proizvodi