Aluminijumski prozori sa termoprekidom

CENA NA ZAHTEV
STOLARIJA PETKOVIĆ
Patrijarha Dimitrija 153d, 11000 Beograd
011 3058 555 , 064 1747 777
office@stolarijapetkovic.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 0/5 (0 glasova ukupno)

ALU prozori - promenite svoj pogled na svet

Prozori su funkcionalni ako imate kvalitetno provetravanje, dovoljno prirodne svetlosti i adekvatnu termo izolaciju. U suprotnom, vaš stambeni prostor nije adekvatan za stanovanje, jer na duže staze svi ti nedostaci mogu da utiču na vaše zdravlje i da kreiraju mnogo veće probleme. Isto tako sa finansijskog aspekta nije dobro da imate loše prozore, jer to znači rasipanje novca na ogromne račune za električnu energiju ili ogrev, što drastično može da utiče na vaš budžet, ako te nedostatke ne rešite odmah. Aluminijumski prozori su pravi izbor kada uzimate u obzir dugotrajnost, izgled i kvalitet izolacije.
 

Šta treba da znate o ALU prozorima

Aluminijumski prozori omogućavaju više toplote u prostoriji tokom grejne sezone, što znači da ćete imati manju potrošnju struje ili ogreva. ALU prozori mogu imati termo prekid što predstavlja izolacionu barijeru unutar profila, koja vam omogućava odličnu izolaciju. Ako tokom leta koristite klima uređaj, aluminijumski prozori čuvaju hladan vazduh unutar prostorija, tako da će vam i klima uređaji raditi manje. Takođe, aluminijumski prozori sa termo prekidom sprečavaju stvaranje vlage i buđi, što na duge staze čuva vašu okolinu i zdravlje.

ALU prozori se mogu naći u bukvalno svakoj boji. Široka paleta boja RAL karte vam omogućava uklapanje aluminijumskih prozora u svaki dizajn. ALU stolarija inače važi za luksuznu i modernu, tako da će vam svaki arhitekta ili dizajner enterijera reći sve najbolje o uklopljivosti ALU prozora. Aluminijumski prozori fine obrade ulepšavaju izgled fasade i vrlo lepo se uklapaju sa okolinom. Bez obzira da li se radi o novim građevinama ili staroj gradnji, sa ALU prozorima ne možete da pogrešite.
 

Termo prekid, štediša koji čuva vaše zdravlje

Za toliku uštedu struje možemo zahvaliti vrsti izolacione barijere – termo prekidu. Ova inovacija se ugrađuje specijalno u ALU prozore kako bi držala spoljnu stranu prozorskog okvira odvojenu od unutrašnje. Aluminijumska stolarija s termo prekidom sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora. A samim tim i buđi, koja ne samo što ružno izgleda već šteti vašem zdravlju.

Još jedna dobra strana aluminijumske stolarije sa termo prekidom je to što prigušuje zvuk koji dopire spolja, pa će u vašem domu biti znatno tiše. Idealno ako vam smeta buka a živite na prometnom mestu – blizu škola, kafića, velikih saobraćajnica. Konačno se možete odmoriti i naspavati jer aluminijumski prozori pružaju traženi komfor.

Održavanje

Aluminijumski prozori su vrlo laki za održavanje, tako da nikakva dodatna ulaganja nisu potrebna kada izaberete kvalitetnu ALU stolariju. Dovoljno je da ih samo prebrišete krpom i oni izgledaju kao da ste ih tek ugradili. Aluminijumski prozori su otporni na sve vremenske uslove i bukvalno im ni vetar ni različite temperature ne mogu ništa. Štite vas od vlage, a tom prilikom ne trpe nikakva oštećenja – nema korozije, niti promene izvorne boje profila za koju ste se odlučili pri ugradnji ALU stolarije.

 

 

 

Slični proizvodi