RAZVOD KOMPRIMOVANOG VAZDUHA

CENA NA ZAHTEV
VERTEC SOLUTIONS d.o.o.
Bogoljuba Čukića 44, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 414 0558
+381 63 466 257
info@vertec.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 5/5 (1 glasova ukupno)

Razvod komprimovanog vazduha

 

Na polju rešenja u domenu razvoda komprimovanog vazduha, naš fokus je na najvišem nivou kvaliteta koji se može naći na tržištu, što se odnosi i na kompresore i na cevne instalacije. Iz tog razloga smo odlučili da uđemo u partnerstvo sa najboljim brendovima na tom polju. Tako smo se, što se tiče kompresora, opredelili za “Atlas Copco” grupaciju, koja je nesumnjivo najprofesionalniji proizvođač kompresora na globalnom tržištu.

 

U domenu cevnih instalacija, tražili smo pouzdanog partnera, koji može garantovati najbolji kvalitet vazduha, matrijale sa najmanjim trenjem, niske operativne troškove, potpunu zaptivenost i jednostavnu instalaciju. Sve ovo smo uspeli da nađemo u našoj partnerskoj firmi “Teseo”. Garancija od 20 godina govori za sebe, ali i sve ostale karakteristike ovih cevi pomažu našim klijentima da naprave značajne uštede čak i na osnovnim stvarima, kao na primer, električnoj energiji.

 

Evo nekih podataka koje veliki broj korisnika ni ne uzima u obzir:

  • Nekontrolisanja curenja na instalaciji mogu dovesti do povećanja potrošnje električne energije od 15% do čak 45%.
  • Pocinkovane i čelične cevi, usled korozije tokom vremena, mogu značajno da povećaju otpor unutar instalacije, toliko da morate povećati radni pritisak i po nekoliko bara! Prema nekim studijama, svaki bar za koji povećate radni pritidsak, dovodi do 7% veće potrošnje električne energije.

Imajući na umu samo ova dva podatke, možete razumeti da možda na godišnjem nivou plaćate po 1 novi kompresor, a da to ni ne znate.

 

 

 

Na sve pomenute prednosti, Teseo Vam daje fleksibilnu proizvodnju i pozicije opreme, jer možete menjati konfiguraciju Vaše cevne instalacije bez zaustavljanja kompresora, ili pražnjenja sistema (u većini slučajeva).

 

Za više informacija, posetite nas i predstavite vaše želje i potrebe našem mladom, iskusnom i dinamičnom timu u prostorijama Vertec Solutions, ul. Bolgoljuba Čukića 44, 11030 Beograd. Uradićemo vam besplatno idejno rešenje i neophodan budžet.

Kontaktirajte nas putem upita, telefona 011/414-0558 i 063/466-257 ili website www.vertec.rs

 

 

Slični proizvodi