THERMIA ONLINE - Sistem daljinskog upravljanja toplotnom pumpom

CENA NA ZAHTEV
BRAVUS d.o.o.
Ivankovačka 8,  11000 Beograd, Srbija
+381 11 33 49 599 , +381 11 33 70 698 , +381 65 26 28 000
beha@bravus.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 5/5 (3 glasova ukupno)

Kontrolišite svoju toplotnu pumpu preko mobilnog telefona, računara ili tableta

Ponoću opcije Thermia Online, moguće je daljinski upravljati radom toplotne pumpe preko mobilnog telefona, računara ili tableta, sa bilo kog mesta na svetu. Na primer, možete da smanjite temperaturu za vreme dok ste na godišnjem odmoru i da je ponovo povećate pre nego što stignete kući. Ako se kući vraćate ranije nego što ste planirali - nema problema, pomoćuThermia Online možete lako i na vreme da izvršite bilo koje podešavanje rada toplotne pumpe.

Pomoću Thermia Online možete u bilo koje doba dana da proverite da li vaš sistem grejanja radi kako treba i koja je temperatura trenutno u kući. Ako iskrsne bilo šta nepredviđeno u radu toplotne pumpe, vi ili firma koju ste ovlastili da vam održava toplotnu pumpu ćete istog trenutka biti obavešteni o tome putem servisa Thermia Online. Na ovaj način je moguće daljinskim putem izvršiti sva podešavanja rada toplotne pumpe, bez izlaska na lice mesta. Takođe je moguća i kontrola rada više toplotnih pumpi na različitim lokacijama - na primer, ako imate vikendicu sa toplotnom pumpom ili rođake kojima je potrebna vaša pomoć u podešavanju rada pumpe.

Thermia Online povezuje toplotnu pumpu sa internetom preko vašeg postojećeg internet rutera. Ukoliko internet veza nije dostupna, moguće je i povezivanje putem mobilnog 3G/4G modema (obezbeđuje ga vaš lokalni mobilni operater).
Thermia Online aplikacija je dostupna i za Android i za iPhone mobilne telefone.

 

Za više informacija pošaljite upit ili kontaktirajte kompaniju BRAVUS