INDUSTRIJSKI SISTEMI OTPRAŠIVANJA

CENA NA ZAHTEV
VERTEC SOLUTIONS d.o.o.
Bogoljuba Čukića 44, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 414 0558
+381 63 466 257
info@vertec.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 4.71/5 (7 glasova ukupno)

SISTEMI ZA OTPRAŠIVANJE U DRVNOJ INDUSTRIJI - PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

 

Zagađenja vazduha poput prašine, čestica i vlakana su izuzetno štetni za pluća i mogu izazvati alergijske reakcije na koži.

Mnogi industrijski procesi stvraju zagađenja vazduha česticama i prašinom. Sva zagađenja vazduha ove vrste su jako štetna i moraju se odstraniti pre nego što dođu u disajnu zonu radnika.

Tipični izvori prašine su zavarivanje, sečenje, brušenje, šmirglanje, rad sa praškastim materijalima u prehrambenoj farmaceutskoj industriji i druge delatnosti, kao što su tekstilna i drvna industrija, a u poslednje vreme i industrija kompozitnih materijala. Rezultat je smanjena efikasnost i na kraju i profit, jer učestala ometanja u radu i odsustvo radnika usled bolesti dovode do smanejnja produktivnosti. Bezbedna i zdrava sredina su osnova uspešnog poslovanja.

Za sve navedene probleme, možemo ponuditi čitav niz rešenja, skrojenih po meri vaših potreba. Od najjednostavnijih zasebnih jedinica, do kompletnih sistema.

  • Poboljšajte radnu sredinu
  • Zaštitite zdravlje zaposlenih
  • Zaštitite opremu i procese
  • Smanjite probleme proizvodnje i povećajte profit
  • Uštedite energiju i povećajte efikasnost

 

Za više informacija, posetite nas i predstavite vaše želje i potrebe našem mladom, iskusnom i dinamičnom timu u prostorijama Vertec Solutions, ul. Bolgoljuba Čukića 44, 11030 Beograd. Uradićemo vam besplatno idejno rešenje i neophodan budžet.

Kontaktirajte nas putem upita, telefona 011/414-0558 i 063/466-257 ili website www.vertec.rs

 

 

Slični proizvodi