USLUGE I TRGOVINA

KOLUBARA GAS d.o.o.

KOLUBARA GAS d.o.o.

Delatnost preduzeća je projektovanje i izgradnja investicionih, energetskih i drugih objekata i instalacija. Visoko stručni specijalizovani kadar, dugogodišnje iskustvo u oblastima tehnike, omogućuje pružanje najkvalitetnijih inženjering usluga.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 40
PROCAR SECURITY d.o.o.

PROCAR SECURITY d.o.o.

Procar Security vrši ugradnju i projektovanje CCTV (video nadzora), protivprovalnih sistema, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, interfona,... kao i montažu opreme za ozvučenje i klimatizaciju.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 56
A&I d.o.o.

A&I d.o.o.

A & I d.o.o. uvozi i zastupa građevinsku mehanizaciju firmi: GEHL utovarivači, IHI mini bageri, HYDREMA zglobne platforme, ARROWHEAD ROCKDRILL hidraulični čekići, METALMEC utovarne rampe...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 30
GRAMAT SALKER

GRAMAT SALKER

Izgradnja stambenih i poslovnih objekata, poslovi arhitekture i projektovanja, adaptacije, sve vrste zanatskih i završnih radova, prodaja keramike, fasada, vodovodnih cevi, sanitarija, građevinskog materijala…

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
ELMONT-GRADNJA  d.o.o.

ELMONT-GRADNJA d.o.o.

Kompletan inženjering u elektronici. Projektovanje elektro instalacija i gromobrana, montaža svih vrsta elektro instalacija i opreme. Ispitivanje elektro instalacija i gromobrana. Veleprodaja opreme i elektro materijala.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 9
GIPS PLUS d.o.o.

GIPS PLUS d.o.o.

Završni građevinski radovi, zidarski, keramičarski, parketarski, stolarski, molersko-farbarski, sistemi suve ugradnje, pregradni zidovi, spušteni plafoni, oblaganje kamenom, izvođenje, montaža i ugradnja rasvete, elektro i vodovodne instalacije…

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
MINI INŽENJERING D.O.O.

MINI INŽENJERING D.O.O.

Preduzeće MINI-INZENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi, sa ciljem da se i u budućem periodu zadrži u ovoj delatnosti, s tim što će se raditi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12
MOBIL MONT

MOBIL MONT

Firma Mobil Mont specijalizovana je za nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi. Mobil Mont ugrađuje i servisira proizvode renomiranih svetskih brendova vodećih u ovoj oblasti, te može da zadovolji različite zahteve i potrebe klijenata uz najviše standarde i kvalitet.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 5