Kompanije

Baza kompanija, građevinski proizvodi, usluge i sve važne vesti i informacije, na jednom mestu! Prikaz kompanija koje se bave oblastima građevinarstvo i arhitektura: planiranje, projektovanje, konstruisanje, održavanje i upravljanje, proizvodnja i prodaja materijala i opreme za građevinsku industriju. Građevinski materijal, mašine, alati i oprema, izvođenje građevinskih radova, usluge i trgovina... Pregled proizvoda ili usluga, sa fotografijama i najvažnijim karakteristikama.

A&I d.o.o.

A&I d.o.o.

A & I d.o.o. uvozi i zastupa građevinsku mehanizaciju firmi: GEHL utovarivači, IHI mini bageri, HYDREMA zglobne platforme, ARROWHEAD ROCKDRILL hidraulični čekići, METALMEC utovarne rampe...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 30
ALFA CLIMA

ALFA CLIMA

"Alfa klima" je osnovana 1995. godine kao privatno preduzeće specijalizovano za proizvodnju termotehničke opreme iz oblasti klimatizacije, hlađenja i ventilacije, sa sedištem u Knjaževcu.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 8
ALUKLASIK d.o.o.

ALUKLASIK d.o.o.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i montaža aluminijumske i pvc stolarije kao i prateće opreme (roletne, komarnici, aluminijumske fasade, staklene bašte, stakleni krovovi, alu-bond, aluminijumske vitrine...).

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12
AUTOMATSKI SISTEM

AUTOMATSKI SISTEM

Ako imate potrebe za automatizacijom Vašeg doma, potražite ovde. Nadamo se da ce nove ideje, konsultacije, ekspeditivna montaža i temeljno servisiranje, pomoći da nađete ono što tražite.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 14
BEOGRADSKI SAJAM

BEOGRADSKI SAJAM

Beogradski sajam - Pokretač privrednih dešavanja.Tradicija duža od sedam decenija, duh modernog vremena kao i opredeljenje da uvek bude u žiži privrednih dešavanja, učinili su Beogradski sajam najvećom i najuspešnijom sajamskom institucijom u Srbiji i jugoistočnoj Evropi

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 2
BEOVRT

BEOVRT

Beovrt nudi kompletne usluge kada je pejzažna arhitektura u pitanju - planiranje, projektovanje, izgradnja i održavanje zelenih površina, kao i nabavka, transport i sadnja ukrasnih biljaka.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 16
BRAVUS d.o.o.

BRAVUS d.o.o.

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja - BEHA i ENERGOTECH, najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja, kao i italijanskih aluminijumskih radijatora FARAL.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 22