PROJEKTOVANJE, IZVOĐENJE I INŽENJERING

KOLUBARA GAS d.o.o.

KOLUBARA GAS d.o.o.

Delatnost preduzeća je projektovanje i izgradnja investicionih, energetskih i drugih objekata i instalacija. Visoko stručni specijalizovani kadar, dugogodišnje iskustvo u oblastima tehnike, omogućuje pružanje najkvalitetnijih inženjering usluga.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 40
PRO VODING d.o.o.

PRO VODING d.o.o.

Pro Voding d.o.o. je generalni zastupnik firmi AMERON, FIBERLAND, BONPET i TRISOPLAST. Zastupnici smo većeg broja kompanija i proizvođača za tržište Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, BiH, Švedske, Holandije i Azerbejdžana.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 50
BEOVRT

BEOVRT

Beovrt nudi kompletne usluge kada je pejzažna arhitektura u pitanju - planiranje, projektovanje, izgradnja i održavanje zelenih površina, kao i nabavka, transport i sadnja ukrasnih biljaka.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 16
GRAMAT SALKER

GRAMAT SALKER

Izgradnja stambenih i poslovnih objekata, poslovi arhitekture i projektovanja, adaptacije, sve vrste zanatskih i završnih radova, prodaja keramike, fasada, vodovodnih cevi, sanitarija, građevinskog materijala…

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
GEO-DEL-MLAVA

GEO-DEL-MLAVA

„GEO-DEL-MLAVA“ je geodetska organizacija koja je registrovana za obavljanje stručnih poslova koji se odnose na premer i izradu katastra nepokretnosti  i vodova,  njihovo održavanje i obnovu,  u skladu sa Zakonom o državnom premeru i katastru  i upisima prava na nepokretnostima.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12