Kompanije

Baza kompanija, građevinski proizvodi, usluge i sve važne vesti i informacije, na jednom mestu! Prikaz kompanija koje se bave oblastima građevinarstvo i arhitektura: planiranje, projektovanje, konstruisanje, održavanje i upravljanje, proizvodnja i prodaja materijala i opreme za građevinsku industriju. Građevinski materijal, mašine, alati i oprema, izvođenje građevinskih radova, usluge i trgovina... Pregled proizvoda ili usluga, sa fotografijama i najvažnijim karakteristikama.

TEHNOMARKET d.o.o.

TEHNOMARKET d.o.o.

TEHNOMARKET je kompanija specijalizovana za aluminijumske konstrukcije sa primenom u građevinarstvu. Vrhunski kvalitet, napredna projektna rešenja i primena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije TEHNOMARKET.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 10
VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

Kompletna rešenja industrijske ventilacije i otprašivanja na jednom mestu ”ključ u ruke”. VerTec Solutions je generalni zastupnik sledećih brendova: Autop Germany, Nederman Sweden, Forte Lubrikanti Holand, Chicago Pneumatic USA, Teseo Italy.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
HOUSEMATIK d.o.o.

HOUSEMATIK d.o.o.

Housematik doo se bavi prodajom, ugradnjom i servisom automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za vozila (putnička, kamione i viljuškare) i osoblje (kontrola pristupa).

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 9
BRAVUS d.o.o.

BRAVUS d.o.o.

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja - BEHA i ENERGOTECH, najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja, kao i italijanskih aluminijumskih radijatora FARAL.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 22
SKELE LOGISTIK d.o.o.

SKELE LOGISTIK d.o.o.

Skele Logisitk d.o.o. je jedno od prvih preduzeća u našoj zemlji čija je primarna delatnost montaža, demontaža i prevoz građevinskih skela, kao i iznajmljivanje građevinskih liftova i prateće opreme u građevinarstvu.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 7
ALFA CLIMA

ALFA CLIMA

"Alfa klima" je osnovana 1995. godine kao privatno preduzeće specijalizovano za proizvodnju termotehničke opreme iz oblasti klimatizacije, hlađenja i ventilacije, sa sedištem u Knjaževcu.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 8
EL-MET SISTEM

EL-MET SISTEM

EL-MET SISTEM - proizvodnja automatskih i poluautomatskih mašina za izradu armaturnih mreža, mašina za izradu binor nosača, kalibratora, uređaja za orebravanje, mašina za ispravljanje i sečenje armature, mašina za savijanje i  aparata za čeono zavarivanje.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
MAKO PLAST

MAKO PLAST

Mako plast se bavi proizvodnjom zaptivnih profila – dihtunga za građevinsku stolariju: drvenu, plastičnu, aluminijumsku; Proizvodnjom samogasivih zaptivnih profila za protivpožarna vrata.  

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
MINI INŽENJERING D.O.O.

MINI INŽENJERING D.O.O.

Preduzeće MINI-INZENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi, sa ciljem da se i u budućem periodu zadrži u ovoj delatnosti, s tim što će se raditi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12
LEGI – SGS d.o.o.

LEGI – SGS d.o.o.

LEGI ograde, kapije i ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 80