Kompanije

Baza kompanija, građevinski proizvodi, usluge i sve važne vesti i informacije, na jednom mestu! Prikaz kompanija koje se bave oblastima građevinarstvo i arhitektura: planiranje, projektovanje, konstruisanje, održavanje i upravljanje, proizvodnja i prodaja materijala i opreme za građevinsku industriju. Građevinski materijal, mašine, alati i oprema, izvođenje građevinskih radova, usluge i trgovina... Pregled proizvoda ili usluga, sa fotografijama i najvažnijim karakteristikama.

STOLARIJA PETKOVIĆ

STOLARIJA PETKOVIĆ

Ukoliko vas zanima najkvalitetnija PVC i ALU stolarija za Vaš dom ili poslovni prostor, Stolarija Petković je pravo rešenje za Vas. Osnovna delatnost naše kompanije koja uspešno posluje već 11 godina jeste montaža prozora, vrata, roletni i komarnika po najvišim evropskim standardima, što garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i dug vek trajanja.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 10
LAMEX

LAMEX

Preduzeće LAMEX je osnovano 2004 godine i od samog početka trudimo se da tržištu ponudimo kvalitetnije i pristupačnije proizvode za izradu nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta. Pored zastupanja jednog od najrenomiranijeg proizvođača pločastih materijala EGGER-a od 2016 zastupamo još jednog visokokvalitetnog proizvođača iz Austrije, FUNDERMAX.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 11
MR DOOR

MR DOOR

Mister Door je firma koja se uspešno bavi prodajom zavesa (rolo, trakaste, panelne, plise, rimske, zebra), venecijanera, najkvalitetnijih prozora i vrata od različitih materijala (PVC, aluminijum, drvo…), komarnika, roletni...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 143
MOBIL MONT

MOBIL MONT

Firma Mobil Mont specijalizovana je za nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi. Mobil Mont ugrađuje i servisira proizvode renomiranih svetskih brendova vodećih u ovoj oblasti, te može da zadovolji različite zahteve i potrebe klijenata uz najviše standarde i kvalitet.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 5
SECURITON

SECURITON

Securiton projektuje, montira i održava sisteme tehničke zaštite, pružajući visok stepen sigurnosti, u industrijskim, administrativnim, trgovinskim i drugim poslovnim objektima širom zemlje.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 7
MV SELECTION

MV SELECTION

MV Selection je ovlašćeni zastupnik SWISS KRONO kompanije i u svom asortimanu predstavlja najkvalitetnije  podove marke SWISS KRONO proizvedene u Švajcarskoj.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 14
TEHNOMARKET d.o.o.

TEHNOMARKET d.o.o.

TEHNOMARKET je kompanija specijalizovana za aluminijumske konstrukcije sa primenom u građevinarstvu. Vrhunski kvalitet, napredna projektna rešenja i primena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije TEHNOMARKET.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 10
VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

Kompletna rešenja industrijske ventilacije i otprašivanja na jednom mestu ”ključ u ruke”. VerTec Solutions je generalni zastupnik sledećih brendova: Autop Germany, Nederman Sweden, Forte Lubrikanti Holand, Chicago Pneumatic USA, Teseo Italy.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
BRAVUS d.o.o.

BRAVUS d.o.o.

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja - BEHA i ENERGOTECH, najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja, kao i italijanskih aluminijumskih radijatora FARAL.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 22
SKELE LOGISTIK d.o.o.

SKELE LOGISTIK d.o.o.

Skele Logisitk d.o.o. je jedno od prvih preduzeća u našoj zemlji čija je primarna delatnost montaža, demontaža i prevoz građevinskih skela, kao i iznajmljivanje građevinskih liftova i prateće opreme u građevinarstvu.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 7
ALFA CLIMA

ALFA CLIMA

"Alfa klima" je osnovana 1995. godine kao privatno preduzeće specijalizovano za proizvodnju termotehničke opreme iz oblasti klimatizacije, hlađenja i ventilacije, sa sedištem u Knjaževcu.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 8
EL-MET SISTEM

EL-MET SISTEM

EL-MET SISTEM - proizvodnja automatskih i poluautomatskih mašina za izradu armaturnih mreža, mašina za izradu binor nosača, kalibratora, uređaja za orebravanje, mašina za ispravljanje i sečenje armature, mašina za savijanje i  aparata za čeono zavarivanje.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 11
MAKO PLAST

MAKO PLAST

Mako plast se bavi proizvodnjom zaptivnih profila – dihtunga za građevinsku stolariju: drvenu, plastičnu, aluminijumsku; Proizvodnjom samogasivih zaptivnih profila za protivpožarna vrata.  

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6