STOLARIJA PETKOVIĆ

Patrijarha Dimitrija 153d, 11000 Beograd
011 3058 555
064 1747 777
office@stolarijapetkovic.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 5/5 (1 glasova ukupno)

Ukoliko vas zanima najkvalitetnija PVC i ALU stolarija za Vaš dom ili poslovni prostor, Stolarija Petković je pravo rešenje za Vas. Osnovna delatnost naše kompanije koja uspešno posluje već 11 godina jeste montaža prozora, vrata, roletni i komarnika po najvišim evropskim standardima, što garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i dug vek trajanja.

 

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno se izdvajaju:

 • PVC i ALU prozori
 • PVC i ALU balkonska i ulazna vrata
 • ALU i PVC klizna vrata i prozori
 • Roletne od PVC-a i aluminijuma
 • Komarnici
 • Kancelarijske pregrade od aluminijuma
 • Okapnice i podprozorske daske
 • Gelenderi

 

Sa željom da klijentima ponudi vrhunski kvalitet proizvoda, Stolarija Petković ugrađuje petokomorne i šestokomorne PVC profile vodećeg evropskog proizvođača nemačke kompanije INOUTIC. Glavne prednosti PVC stolarije jesu energetska efikasnost, lako održavanje, čvrstina i postojanost kako na niskim, tako i na visokim temperaturama, privlačan dizajn, kao i mogućnost izrade u različitim veličinama, oblicima i načinima otvaranja.

Bilo da želite da zamenite dotrajale prozore u Vašem domu ili gradite novi objekat, Stolarija Petković nudi idealno rešenje. Izborom PVC prozora i vrata izrađenih od Inoutic profila dobijate proizvod najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Maksimalnu sigurnost prozora i vrata koje mi ugrađujemo obezbeđuju SIEGENIA okovi. Ono po čemu se aluminijumska stolarija izdvaja od drugih vrsta stolarije, jeste lagana konstrukcija velike čvrstoće i stabilnosti, otpornost na sve vremenske uslove i dug vek trajanja, više svetlosti u prostorijama, mogućnost primene kod svih vrsta gradnje, dostupnost u raznim bojama i lako održavanje.

Stolarija Petković izrađuje se od ALU profila sertifikovanog grčkog proizvođača ALUMIL, u kombinaciji sa vrhunskim okovima koji garantuju najviši stepen bezbednosti za Vaš objekat. Po želji postoji i mogućnost ugradnje ALU stolarije sa termo prekidom koja značajno štedi energiju, prigušuje zvuk koji dolazi spolja, sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora.

Osim vrhunske stolarije, u ponudi kompanije Stolarija Petković očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme za prozore i vrata, kao što su: roletne, komarnici, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu i sl. Ako imate nedoumice koji tip stolarije je najbolje rešenje za Vas, stručni tim kompanije Stolarija Petković stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija, kako bi Vam pomogli da donesete pravu odluku. Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje možete da računate na sveobuhvatnu uslugu koja podrazumeva:

 • BESPLATAN izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije
 • Skidanje i odvoženje stare stolarije
 • Transport i montaža nove stolarije
 • Obrada špaletni

 

Stolarija Petković nudi brojne pogodnosti prilikom plaćanja sa ciljem da olakša kupovinu Vaše nove PVC ili ALU stolarije. Povećajte komfor Vašeg životnog ili radnog prostora, uz vrhunsku PVC i ALU stolariju!

 

Radno vreme:
 • ponedeljak – subota od 08-19h

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi