SKELE LOGISTIK d.o.o.

Bavaništanski put 439; Kancelarija: Karađorđeva 30,  26000 Pančevo, Srbija
+381 13 377 853
+381 63 115 4734
office@skelelogistik.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.2/5 (5 glasova ukupno)

Skele Logisitk d.o.o. je jedno od prvih preduzeća u našoj zemlji čija je primarna delatnost montaža, demontaža i prevoz građevinskih skela, kao i iznajmljivanje građevinskih liftova i prateće opreme u građevinarstvu.

Sa pravom možemo da kažemo da smo pioniri u domenu modernog iznajmljivanja građevinskih skela i prateće opreme. Sama koncepcija  preuzeta je po uzoru na evropski sistem rada u građevinarstvu. Skele Logistik d.o.o. je kao takvo osnovano 2001.godine.

Verujemo da dugogodišnje iskustvo u građevinskoj tehnologiji i visoko stručni kadar koji poseduje Skele Logistik, zajedno sa najkvalitetnijom opremom, predstavlja garanciju uspeha na balkanskom i evropskom tržištu.

U mogućnosti smo da ponudimo zavisno od Vaše potrebe više tipova brzo-montirajućih čeličnih građevinskih skela kao i pokretne skele.

Takođe, u ponudi imamo više tipova stubnih i konzolnih građevinskih liftova, metalne podupirače - šprajceve svih dimenzija, cevi za šut, zaštitne mreže koje su napravljene od nezapaljivih materijala i ostalu prateću građevinsku opremu.

U cilju veće efikasnosti prilikom utovara i istovara opreme naša vozila su opremljena specijalnim kranovima.

U mogućnosti smo da Vam iznajmimo, transportujemo i postavimo građevinske skele i to:

  • za zidanje tek započetih objekata (poslovni, stambeni...),za potrebe remonta velikih industrijskih postrojenja i fabrika (elektrane, rafinerije, toplane, šećerane ...), za uređenje fasada (kuće, vile, zgrade, hoteli, crkve, poslovni objekti...)
  • za ustakljivanje objekata (poslovni, stambeni...),za postavljanje aluminijumske i čelične konstrukcije, kako i aluminijumskuh prozora i fasade za postavljanje mermernih i kamenih ploča na fasadu (poslovni i stambeni objekti, crkve, hoteli), za menjanje krovova i oluka (zgrade, crkve, magacini), za menjenje reklamnih panoa (reklamni stubovi, reklame na zidovima i krovovima).

Takođe smo u mogućnosti da Vam iznajmimo, transportujemo i postavimo stubne i konzolne građevinske liftove različitih tipova.

  • Stubni liftovi su nosivosti od 500kg do 1200kg.
  • Konzolni liftovi su nosivosti od 150kg do 1000kg.

 

O našoj reputaciji najbolje govore naši mnogobrojni klijenti.
Usluge projektovanja, montaže, demontaže skela, građevinskih liftova kao i ostale građevinske opreme sa kvalifikovanim ljudstvo i transportom, pružili smo više stotinama klijenata.
Naši glavni aduti su sigurnost, brzina, preciznost, veliki kapaciteti i kvalifikovano ljudstvo.

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi