MR DOOR

Budimska 33a,  11000 Beograd, Srbija
+381 11 339 1769
+381 69 208 5570
+381 69 208 5571
+381 11 339 1769
office@mrdoor.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.89/5 (9 glasova ukupno)

Mister Door je firma koja se uspešno bavi prodajom zavesa (rolo, trakaste, panelne, plise, rimske, zebra), venecijanera, najkvalitetnijih prozora i vrata od različitih materijala (PVC, aluminijum, drvo…), komarnika, roletni i ostalog pratećeg materijala.

ZAVESE

Veliki izbor modela i dezena zavesa za vaš prozor: rolo zavese, suntrip (zebra, dan-noć) zavese, trakaste zavese, japanski zid (panelne) zavese, plise zavese, rimske (paketo) zavese, venecijaneri.

PROZORI I VRATA

Zamenom starih prozora i vrata štedite na rasipanju energije, ulepšavate prostor i povećavate funkcionalnost. Veoma bitan je i izbor materijala za izradu stolarije kao i način obrade. Izborom kvalitetnog okova vašoj stolariji biće produžena funkcionalnost.

- PVC stolarija: 5-komorni i 6-komorni profili "Trocal" i "WinkHaus" okov (Nemačka). Staklo niskoemisiono i troslojno. Green Line tehnologija, garantovana ekološka čistoća, Calcium-Zink stabilizator, ne sadrži olovo. Garancija na profile 30 godina.

- Aluminjumska stolarija: Aluminijumski prozori i aluminijumska vrata izrađeni su od kvalitetnih materijala renomiranih proizvođača: "Etem" (Grčka), "Alumil" (Grčka), "Elvial" (Grčka).

- Drvena stolarija: Drveni prozori i vrata izrađeni su od izuzetno kvalitetnih materijala: prvoklasna čamova ČPČ građa; prvoklasna borova građa.

SOBNA VRATA

Svrha sobnih vrata nije samo odvajanje jedne prostorije od druge, naprotiv ona predstavljaju suštinski deo prostora i upravo od njih u velikoj meri zavisi kako će prostorija izgledati. Osim izgleda, vrata treba da budu funkcionalna, stabilna, da sadrže kvalitetan okov, da dobro dihtuju. Sve prethodno navedeno postiže se dobrim izborom kvalitetnih materijala i njihovom kombinacijom. Najčešće se izrađuju od MDF-a (medijapana).

- Bojena sobna vrata najčešće se izrađuju od MDF-a (medijapana), takođe se i štok i pervazi izrađuju od bojenog MDF-a. Mogu imati štok od masivnog drveta ili aluminijumski štok. Boje se visokokvalitetnim PU bojama italijanskog proizvođača. Raznovrstan izbor boja prema RAL i NCS karti.

- Furnirana sobna vrata najčešće se izrađuju od MDF-a (medijapana), takođe se i štok i pervazi izrađuju od furniranog MDF-a, mogu imati štok od masivnog drveta ili aluminijumski štok. Furniraju se bukvinim, hrastovim, jasenovim i ostalim furnirima. Završno su lakirana kvalitetnim lakom italijanskog proizvođača.

- Craft-Master sobna vrata izrađuju od MDF-a (medijapana), najčešće se i štok izrađuje od MDF-a, mogu imati štok od masivnog drveta ili aluminijumski štok. Boje se visokokvalitetnim PU bojama italijanskog proizvođača. Raznovrstan izbor boja prema RAL i NCS karti. Uz krilo i štok i pervazi mogu biti obloženi Craft-Master oblogom.

KOMARNICI

Komarnici su izrađeni od visokokvalitetnih ramova i mreža od fibrostakla sa teflonskim slojem, i nije im potrebno dodatno održavanje. Lako se montiraju na sve prozore u kombinaciji sa roletnama ili bez. Ponuda komarnika: fiksni komarnici, okretni komarnici, rolo komarnici, plise komarnici.

ROLETNE

Roletne su izrađene od visokokvalitetnih materijala, PVC ili Alu kutija, Alu vođice, Alu zastori punjeni PUR penom. Osim zaštite od pogleda, kiše i vetra, roletne obezbeđuju i odličnu termo izolaciju: spoljne roletne, nadgradne roletne, sigurnosne roletne.

Dozvolite da zajedno izaberemo pravo rešenje za vas i vaš prostor.

Posetite naš izložbeni salon u Budimskoj 33a, Stari Grad, 11000 Beograd, na uglu sa ulicom Venizelosova (bivša Đure Đaković).

Radno Vreme salona je: Pon-Pet 10-19h i Sub 9-14h.

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi