MAKO PLAST

Hilandarska 17, Surčin,  11271  Beograd, Srbija
+381 11 8442 125
+381 11 8442 124
+381 63 8088 501
+381 11 8442 124
mariomakoplast@gmail.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.83/5 (6 glasova ukupno)

Firma Mako plast bavi se:

  • Proizvodnjom zaptivnih profila – dihtunga za građevinsku stolariju: drvenu, plastičnu, aluminijumsku;
  • Proizvodnjom samogasivih zaptivnih profila za protivpožarna vrata.

lzvanredna svojstva materijala izrade u kombinaciji sa pravilnim izborom profila daju vrlo dobar efekat zaptivanja. Zaptivke se mogu ugrađivati u drvene, plastične, metalne, a posebno aluminujumske prozorske i vratne okvire i uspešno zamenjuju mase za zaptivanje u odnosu na koje imaju sledeće prednosti: ne pucaju i vrlo dugo ostaju nepropusna za vodu i vetar, omogućuju laku i jednostavnu zamenu stakala, brzu i čistu ugradnju kao i dobru zvučnu izolaciju.

Za izradu zaptivki za građevinarstvo upotrebІjava se vrlo kvalitetan termoplastičan polimer. Ovaj materijal se odlikuje izvanrednom otpornošću na starenje, ozon, direktnu sunčevu svetlost, sve atmosferske uticaje, kao i uticaje industrijske atmosfere, čime daleko nadmašuje kaučuk.

Materijal ima i vrlo dobra mehanička svojstva i relativno visoku elastičnost, što inače nije odlika termoplasta. Tvrdoća materijala odabire se u zavisnosti od funkcionalnosti zaptivke. Glatkoća površine omogućava jednostavno odstranjivanje prljavštine što se postiže pranjem vodom i deterdžentom. Materijal ne poseduje neugodan miris koji bi zagađivao zatvorene prostorije.

 

 

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi