LG Electronics Srbija

Španskih Boraca 3/B,  11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 36 30 500
+381 11 31 21 875
branislav.jordanov@lge.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 3.67/5 (3 glasova ukupno)

Istorija kompanije LG Electronics je uvek bila okružena željom da se stvori srećniji, bolji život.

Kompanija LG Electronics je osnovana 1958. godine, a od tada je prednjačila u naprednu digitalnu eru zahvaljujući tehnološkoj stručnosti koja je stečena proizvodnjom brojnih aparata za kuću, kao što su radio-aparati i TV aparati.

Kompanija LG Electronics je otkrila mnoge nove proizvode, primenila nove tehnologije u obliku mobilnih uređaja i digitalnih TV aparata i u 21. veku i nastavlja da pojačava svoj status kao globalna kompanija.

POSLOVNA PODRUČJA

Kućna zabava, mobilne komunikacije, aparati za kuću, klima uređaji i poslovna rešenja - kompanija LG popločava put u budućnost.

Zabavna elektronika Kompanija LG proizvodi pun asortiman proizvoda koji su dizajnirani da pruže iskustvo kućne zabave bez premca. Kao najveći proizvođač LCD i plazma TV aparata, kompanija LG je takođe jedan od vodećih proizvođača audio i video proizvoda za globalna potrošačka i profesionalna tržišta, što obuhvata sisteme kućnog bioskopa, Blu-ray disk plejere, mikroaudio-sisteme, optičke uređaje za čuvanje podataka, plazma ekrane i dr. Mobilna komunikacija Kompanija LG je vodeća svetska kompanija za mobilne komunikacije i informacije.

Kompanija LG proizvodi telefone koji korisnicima u svetu pružaju optimalno iskustvo mobilne telefonije pomoću najnovije tehnologije i inovativnog dizajna telefona. U sve većoj meri kompanija LG teži konvergenciji tehnologija i razvoju mobilnih računarskih proizvoda, kao i preuzimanju vođstva u okruženju mobilnih komunikacija.

Elektronika za domaćinstva Kompanija LG je vodeća svetska kompanija u industriji aparata za kuću i posvećena je stvaranju potpunih rešenja za kuću pomoću naprednih proizvoda koji odgovaraju svakodnevnom životu kupca. U inovativne aparate za kuću spadaju veš mašine, frižideri, aparati za kuvanje i pečenje, usisivači i ugradni aparati.

Klima uređaj LG je brend broj jedan za stambene klima uređaje sa najvećim tržišnim udelom na svetu, a položaj vodećeg prodavca održava od 2000. godine. Osnovana 2009. godine, nova kompanija Air Conditioning Company će zadovoljiti potrebe potrošača usmeravanjem ka komercijalnim i stambenim sistemima klima uređaja, kompresorima i poslovnim rešenjima.

Poslovna rešenja Kompanija LG pruža najbolja rešenja sa dodatnom vrednošću u oblasti LCD monitora, komercijalnih ekrana, informaciono-zabavnih uređaja za automobile i bezbednosti.

Kompanija LG je posvećena pružanju inteligentnih rešenja za poslovanja pomoću proizvoda koji najbolje služe krajnjem potrošaču.

Kontakt:
LG Electronics Magyar Kft., Predstavništvo za Srbiju i Crnu Goru
Španskih Boraca 3/B, 11070 Novi Beograd, Srbija
Pružanje podrške korisniku: 011 363 05 00
web: www.lg.com
 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi