Ytong energetski efikasne kuće

article

 


Ukoliko se još niste odlučili da sagradite ekološki efikasnu porodičnu kuću, te da uz minimalna ulaganja pronađete sve na jednom mestu, kompanija Xella Srbija – Ytong, ima jedinstveno rešenje za vas.

Ekonomični, laki i namenjeni brzoj gradnji, Ytong blokovi prednjače kada je reč o energetski efikasnim proizvodima, pogodnim za izgradnju stambenih, poslovnih i industrijskih objekata, kao i porodičnih energetskih i niskoenergetskih kuća. Ytong porodična kuća je objekat koji se u potpunosti može izgraditi od Ytong termoblokova, pri čemu se štedi dvostruko. Zbog specifičnog oblika i veličine bloka, ugradnja je znatno brža, novčana ulaganja manja, a potrošnja energije svedena je na minimum.

Zašto se odlučiti za Ytong materijal?

Zadovoljni vlasnici Ytong kuća istakli su brojne razloge zbog kojih su se odlučili da grade Ytong materijalom. Samo neke od prednosti koje Ytong materijal ima u odnosu na klasični jesu, brža gradnja, bolja termoizolacija i leti i zimi, manje otpada, novčana i ušteda u potrošnji električne energije, kao i ekološki faktor proizvoda.

Odlična termoizolacija i zimi i leti

Ytong blokovi idealni su termoizolatori i omogućavaju prijatnu mikroklimu tokom cele godine. U zimskom periodu potrošnja električne enrgije je i do 3 puta manja. Primera radi, u kući koja je zidana Ytong termoblokom PLUS 30cm, prosečna potrošnja gasa na mesečnom nivou iznosi 200m³, dok u istom takvom objektu građenom od klasičnog materijala, potrošnja ide i do 600m³.
U Ytong porodičnoj kući nije potrebna ugradnja klima uređaja u letnjem periodu, jer Ytong materijali omogućavaju zadržavanje optimalne temperature u domu. Zahvaljujući odličnim toplotnim karakteristikama, dodatna izolacija nije potrebna, što omogućava uštedu enegrije i do 30%, prilikom eksploatacije objekta.

Brza, efikasna i štedljiva gradnja

Jedna od prednosti Ytong termoblokova jeste u tome što se veoma jednostavno obrađuju i ugrađuju, blokovi su velikih dimenzija i male težine, pa je gradnja dva i po puta brža nego klasičnim materijalima. Mala težina dodatno štedi vreme, snagu i gorivo potrebno za transport. Ytong porodičnu kuću moguće je sazidati za samo 35-40 dana, dok je Ytong niskoenergetska kuća spremna za useljenje već nakon 65 dana.

Jedinstven servis kompanije Xella Srbija – Ytong

Kompanija Xella Srbija – Ytong, nudi jedinstven servis na tržištu i u svojoj ponudi više od 40 različitih idejnih rešenja energetskih i niskoenergetskih projekata, projektovanih za svačiji ukus i džep.

Kompanija je za sve svoje kupce obezbedila i besplatan proračun i specifikaciju potrebnog Ytong materijala za zidanje, DVD sa uputstvom za gradnju, besplatnu tehničku pomoć instruktora za gradnju, kao i listu sertifikovanih izvođača radova i stovarišta. Zbog velikog interesovanja za Ytong kuće Xella Srbija je u svoju ponudu uvrstila novi vid usluge – izgradnju kuće po sistemu ključ u ruke, kako bi još više olakšali izgradnju porodičnog doma.

Cena je data po metru kvadratnom bruto površine i podrazumeva izgradnju Ytong porodične kuće po sistemu ključ u ruke. U cenu je uračunat PDV.

Ukoliko se odlučite da sagradite Ytong kuću po sistemu ključ u ruke, na poklon dobijate glavni projekat kuće, koji sadrži arhitektonsko – građevinski projekat, projekat elektroinstalacija, projekat vodovoda i kanalizacije, kao i elaborat energetske efikasnosti. Izvođenje građevinskih i završnih zanatskih radova izvode Ytong sertifikovani izvođači. Materijali koji se koriste u izvođenju zanatskih radova, domaće su proizvodnje - prve klase. Cene se odnose na izgradnju objekata na ravnom terenu i pored pristupne saobraćajnice. Cena može da varira u zavisnosti od nivoa izmena u glavnom projektu i odnosu na idejno rešenje i od nivoa izmena primenjenih materijala za završnu obradu objekta.

 

Za sve dodatne informacije nazovite Ytong besplatni info telefon 0800 111 112, radnim danom od 8 do 20h i subotom od 8 do 15h. Informacije možete naći i na sajtu www.ytong.rs

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...