Wood efekat – aluminijum sa šarom drveta

article

Firma Tehnomarket nudi vrhunski sistem prozora i vrata LINEAL. Atestiran u prestižnom Rosenheim institutu , ovaj sistem može biti izveden u aluminijumu ili u kombinaciji aluminijum-drvo.
 
Usled interesovanja kupaca da na elementima drvo bude sa obe strane, firma Tehnomarket razvila je potpuno novu varijantu Lineal serije, gde se sa unutrašnje strane nalazi kvalitetno drvo, a sa spoljašnje aluminijum u šari drveta. Ova tehnika jedinstvena je na teritoriji Srbije i predstavlja idealno rešenje za moderne projekte.

 

Wood efekat – aluminijum sa šarom drveta

U pitanju je takozvani efekat drveta na aluminijumu – Wood effect , koji je kao trend započet u Italiji.
Nakon osnovnog sloja plastifikacije na aluminijumski profil se nanosi posebna folija, koja se zagreva u peći, gde na visokoj temperaturi aluminijum poprima konture drveta.

 

Wood efekat – aluminijum sa šarom drveta   Wood efekat – aluminijum sa šarom drveta

Wood efekat – aluminijum sa šarom drveta

 

Zamislite prozore koji imaju sve karakteristike aluminijuma poput izuzetne izolacije, dugotrajnosti i otpornosti na spoljašnje uticaje, ali izgledaju u potpunosti kao drvo. Drvo, zbog svoje prirode i zadržavanja funkcionalnosti i izgleda, zahteva redovno održavanje usled spoljašnjih uticaja - što značajno utiče na troškove eksploatacije, dok aluminijum, kao izuzetno izdržljiv i robustan materijal ne zahteva nikakvu posebnu brigu, a u kombinaciji sa drvetom na unutrašnjoj strani prozora ili vrata daje optimalno dizajnersko rešenje.

Lineal Serija firme Tehnomarket potpada pod energetski efikasne proizvode sa koeficijentima provodnosti koji za sistem LINEAL W-THERM 104 idu do izuzetnih Uw=0,79 W/m2K , što omogucava uštedu od čak 40% energije u Vašem domu.

Do sada je ugrađena na više stotina objekata, a uz veliki izbor drveta, boja i šare drveta na aluminijumu sigurno će zadovoljiti i želje najizbirljivijih klijenata.

Wood efekat na Lineal proizvodima idealno je estetsko i  tehničko rešenje na duge staze za optimalne troškove.

 

 

Veoma rado ćemo Vas i više informisati o ovom produktu.
Pošaljite nam mail ili nas pozovite.

+381 13 307 700
branding@tehnomarket.com
plasman@tehnomarket.com
  

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...