Sajam građevinarstva - trenutak za pravu odluku

article

 

„Prava odluka u pravom trenutku“ slogan je ovogodišnjeg, 42. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE, koji se od 19. do 23. aprila održava na Beogradskom sajmu. Sponzor ovog vodećeg sajamskog događaja u jugoistočnoj Evropi, u oblasti građevinarstva, je grčka kompanija „Rolka“, a zvanično osiguranje manifestacije je „Triglav“.

Promovisanjem materijala, mašina i ostalih proizvoda koji se koriste za gradnju, renoviranje, rekonstrukciju i opremanje stanova, kuća i najrazličitijih poslovnih prostora, izlagači će predstaviti sve segmente građevinske industrije. Učesnici ovogodišnje manifestacije su svi eminentni građevinski proizvođači, distributeri, kao i trgovci opremom i materijalima. Oni su za posetioce Sajma pripremili posebne popuste - do 30 odsto, a ponudiće i specijalne mogućnosti plaćanja proizvoda i usluga.

Izlagači su spremni da predstave duh srpskog graditeljstva, da ponude najnovija rešenja montažne gradnje kuća i vikendica od drveta, ali i da promovišu izgradnju objekata uz primenu najsavremenijih tehnologija. Ambijent sajamskog otvorenog prostora upotpuniće deo sa baštenskim mobilijarom.

Na Sajmu građevinarstva poslovnoj i širokoj publici biće predstavljan bogat program stolarije, opreme za osvetljenje, uređenje enterijera i eksterijera, kao i kompjuterski softveri i mašine za obradu profila za stolariju i obradu stakla.

Poseban segment su najrazličitiji materijali za gradnju, kao i veliki izbor betonskih proizvoda i uređaja za klimatizaciju i grejanje. Posetioce čeka i veliki izbor keramičke galanterije, nameštaja za kupatila, opreme za bazene i saune, kao i termo, hidro, zvučna izolacija, materijali za završne radove – boje, lakovi, ali i molerski alati.

U toku manifestacije posetioci će imati mogućnost da dobiju besplatne stručne savete za uređenje enterijera.

Pored očekivane i tradicionalno velike poslovne posete, uz negovanje imidža poslovne manifestacije, Sajam građevinarstva je spreman da ugosti i široki krug posetilaca, posebno one koji planiraju građevinske radove.


SERVISNE INFORMACIJE

Od utorka, 19. aprila do petka, 22. aprila radno vreme manifestacije je od 10 do 19 časova. Sajam se jedino poslednjeg dana – 23. aprila zatvara u 17 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a ulaznice za grupne posete (najmanje 20 osoba) su 200 dinara. Grupne ulaznice za đake, studente i profesore (uz overen spisak) iznosi 100 dinara. Parking se plaća 100 dinara po satu.

 

Više informacija na: seebbe.com

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...