Profili Abs Commerce

article

 

ABS COMMERCE je firma sa dugom tradicijom. Kao mala porodična firma osnovana je 1992. godine i u početku se bavila uvozom repromaterijala za tekstilnu industriju. Kasnije kako je došlo do smene generacija u firmi i različitih promenama u državi, ABS COMMERCE je radi svog boljitka i boljeg poslovanja prešao u sferu građevine. Firma se iz godine u godinu razvijala, broj zaposlenih se povećavao, a saradnja sa inostranim partnerima se širila.

ABS COMMERCE ima rasprostranjenu distribuciju na teritoriji Srbije, kao i zavidnu prodaju svojih proizvoda u Crnoj Gori. Firma ima dva magacina, u Velikom Gradištu gde je sedište firme, kao i manji magacin na Novom Beogradu. Vozila firme ABS COMMERCE-a najmanje jednom nedeljno isporučuju profile na celoj teritoriji Srbije.

Treba istaći dugogodišnju saradnju sa firmom Profilux iz Rumunije, koja proizvodi aluminijumske profile pod nazivom Prolux i gde ABS COMMERCE zastupnik za Srbiju. Tu je i saradnja sa svetski poznatom firmom Genesis, koja u svom asortimanu ima PVC, AL i INOX profile. Tokom godina ABS COMMERCE se proširio i upotpunio kako sa kupatilskom galanterijom, tako i sa epoksidnom fug masom. Novitet u ponudi ABS COMMERCE-a su INOX profili visokog kvaliteta, sa veoma pristupačnim cenama, u tri oblika - L profil, polukružni profil i kvadratni profil.
 

Slike - profili ABS COMMERCE

      

      

                                             
       
Danas se firma isključivo bavi veleprodajom i sav programski materijal ABS COMMERCE-a se može naći u salonima keramike, farbarama i drugim prodajnim mestima. Kupcima se na korišćenje daje štand (exhibitor) na kome se mogu postaviti profili. Dostava materijala se vrši direktno na adresu, a poslednjih godina koristi se i usluga brze pošte.

Firma ABS COMMERCE je na teritoriji Srbije među prvima počela da prodaje profile. Međutim bilo je potrebno vreme kako bi se kupci i partneri odlučili za takvu vrstu materijala i počeli u svom programu da koriste profile, dok je danas njihovo korišćenje uveliko zastupljeno.

Reference ABS COMMERCE-a:
• ZEMUN PARK
• HOTEL REGENT PORTO MONTENEGRO
• RETAIL PARK U SUBOTICI

 

Za više informacija o kompaniji ABS COMMERCE i proizvodima posetite naš portal IDEALNIDOM.

 

 

 

Ostali naslovi

article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...
article

Profili Abs Commerce

ABS COMMERCE je firma sa dugom tradicijom. Kao mala porodična firma osnovana je 1992. godine i u početku se bavila uvozom repromaterijala za tekstilnu industriju. Kasnije kako je d...

Saznaj više...