Nova kolekcija baštenskog nameštaja

article


Predstavljena nova kolekcija baštenskog nameštaja dizajnera Piera Lissonija. Magazin Interni, dizajner Piero Lissoni i renomirani proizvođač nameštaja Living Divani su udružili svoje kreativne sposobnosti i na inovativan način predstavili novu kolekciju baštenskog nameštaja i aksesoara.

 

Nova kolekcija baštenskog nameštaja postavljena je u ambijent Milanske botaničke bašte, koji je poslužio kao izvrsna podloga i pozadina za stvaranje svojevrsnog lavirinta u kom su komadi nameštaja ujedno i mesta za odmor i glavni eksponati izložbe.
 

Celokupnom postavkom dominira svedeni beli paviljon čija jasna geometrizovana forma predstavlja savršenu kontratežu bujnoj vegetaciji i stilizovano utočište za brojne novitete baštenskog nameštaja kuće Living Divani.
 

 

Foto: designboom, Living Divani

 
Nameštaj, proizvode za uređenje enterijera i bašte pogledajte na našem internet portalu IDEALNI DOM

 

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...