Nivelatori za pločice - Tile Leveling System

article

 

ŠTA JE TO Tile Leveling System

Tile leveling system je u ovom momentu na vrhu lestvice u svetu kada je u pitanju odnos kvaliteta i cene. Prodaje se u Srbiji, Nemačkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Češkoj, Bosni, pa čak i u Australiji i Americi, a u svakoj od ovih zemalja imamo izuzetno zadovoljne kupce i konstantno povećanje porudžbina.

Leveling se upotrebljava kao alat za precizno postavljanje (lepljenje) svih vrsta keramičkih,  porcelanskih, granitnih pločica, granita, mermera. Koristi se za podne i zidne pločice. Sa našim sistemom nećete imati apsolutno više ni jedan zub između pločica. Kajlice i spone sa izuzetnom snagom drže podšalovane dve susedne pločice sve dok se lepak u potpunosti ne stegne.

I posle toga se kajle i spone, veoma lako, nogom ili čekićem uklanjaju i površine su spremne za fugovanje.

Nove dimenzije SPONA

Do sada smo imali spone od 1,4 mm koje su se pokazale jako dobro kod svih radova. Sada ste u mogućnosti da radite sa 3 dimenzije fugne koje su; 1mm 1,5mm i 3mm.

Imamo spone koje su namenjene i za pločice debljine 2 cm.

A trenutno planiramo i do početka sezone da proizvodimo spone namenjene za postavljanje; ukrasnog kamena, granita, i ostalih debljih obloga, tako da će spona biti u mogućnosti da obuhvati i debljinu obloge do 2,5 cm.

Sada inovacija iz fi rme System Leveling - nova 3D spona - Koja vam umanjuje potrošnju pri polaganju pločica, a ujedno i smanjuje vreme potrebno za izuzetan kvalitet izrade.

Prednost 3D spone je što ona obuhvata 4 pločice pri polaganju keramike, umesto dosadašnje koja je obuhvatala 2 pločica. Tako da ostvarujete duplu uštedu u potrošnji. Na ovaj način se postiže obuhvatanje sve četiri fugne sa samo jednom sponom.

Zbog stalnog napretka na polju keramičarskog posla, fi rma “System leveling” iz Novog Sada je osmislila posebna akcijska pakovanja nivelatora, koja omogućuju lakši rad keramičarima, uz kofu koja dolazi gratis. U ovim kofama se nalaze spone sa fugnom od 1mm.

KOFA 900/1

Posebno akcijsko pakovanje spona, izuzetno praktično rešenje, 900 spona, sa debljinom fugne 1.5mm. Praktično i veoma pogodno za korišćenje. Spone se koriste u postupku nivelisanja keramičkih plocica.

 

 

KOFA 500/1

Posebno akcijsko pakovanje kajli. Kofa sadrži 500 kajli u sebi. Kajle su namenjene za nivelisanje keramičkih pločica, mogu se koristiti do 4 puta. Kofa u ovakvom pakovanju dolazi gratis.

 

 

KOFA 500, 200, 1

Posebno akcijsko pakovanje. Kofa koja sadrzi sve sto Vam je potrebno za kvalitetan rad. Kofa sadrži 500 spona 1,5mm, 200 kajli, i klešta. Sa ovom kofom imate sve na jednom mestu, i spremni ste za rad.

 

 

 

O firmi System Leveling

Naša fi rma je osnovana 1986. godine u Novom Sadu. Na početku smo se bavili ugradnjom keramike, a nakon toga smo započeli proizvodnju listela, mozaika, livenje i dekorisanje keramike i porcelana.

Firmu smo proširili na Evropsku uniju i otvorili 2005. Godine predstavništvo u Bratislavi i nakon toga smo ušli u saradnju sa Nemačkim, Češkim i Slovačkim fi rmama. Na teritoriji Evropske unije bavili smo se podopolagačkim radovima. Stečeno iskustvo nam je pomoglo prilikom proizvodnje Tile leveling Systema.


 

Vršimo postavljanje keramike. Radimo isključivo sa našim sistemom. Imamo kapacitete za velike i male objekte, kao i dozvole za rad u Evropskoj uniji.

 

 

+381 60 6413 911

+381 60 6413 912

Zmajevački put 33

21000 Novi Sad, Srbija

systemleveling@gmail.com

martin@systemleveling.com

www.tilelevelingsystem.com

 

Za više informacija o firmi System Leveling i proizvodima pogledajte

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...