MINI INŽINJERING D.O.O.

article

 

Preduzeće MINI-INŽENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. U tom periodu preduzeće nije menjalo naziv, adresu niti organizacioni oblik, ali je menjalo delatnost u skladu sa tržišnim prilikama.
 

Firma se početkom bavila projektovanjem i izvođenjem gasnih instalacija i prodajom gasne opreme. U okviru firme je do 2004. godine radio i centar za obuku vozača (auto škola) . Od 2004. godine firma se useljava u sopstveni poslovni prostor i daje akcenat na proizvodnju iz metalske struke, uglavnom mali bravarski radovi i metalni nameštaj.

Od 2008. godine nabavkom većih mašina za obradu metala sečenjem, savijanjem, varenjem i plastifikacijom intenzivno se uvećava obim poslovanja, stvaraju se kvalitetne reference kod korisnika usluga i dobavljača. U 2011. godini kupljen je dodatni poslovni prostor od 720 m, što je omogućilo bolju organizaciju rada i povećanje obima poslovanja.

Od 2012. godine firma raspolaže sa preko 4000 kvadratnih metara poslovnog prostora.

U poslednjih pet godine osnovna delatnost firme jesu bravarski radovi, sa ciljem da se i u budućem periodu zadrži u ovoj delatnosti, s tim što će se raditi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

Promet se svake godine višestruko povećao sa daljom tendencijom povećanja. U ovom momentu firma zaposljava od 18 do 30 radnika.

Firma poseduje sopstveni proizvodni pogon za sve vrste bravarskih radova. Imamo odličnu lokaciju, u industrijskoj zoni Inđije izmedju auto puta E-75 i Železničke pruge Budimpešta-Beograd, pored strateških partnera Thyssen Krupp Materials Serbia i Metal-Cinkara doo.

Kompletna delatnost poreduzeća je metaloprerađivačka-bravarska, ali je sam asortiman proizvoda veoma širok i raznovrstan.

Prvu grupu proizvoda u asortimanu preduzeća čini metalni nameštaj. Preduzeće se bavi i proizvodnjom industrijske opreme i delova za opremu , isključivo po narudžbini kupca i po njegovoj specifikaciji, kao sto su pomoćna oprema i metali inventar,prenosni sistemi, kontejneri i sl.

Važan segment u asortimanu preduzeća predstavlja izgradnja metalnih hala i konstrukcija za hale. Preduzeće često radi ovakve poslove i pri tome teži da ugovori samo izgradnju metalne konstrukcije, što predstavlja osnovnu delatnost firme,ali postoji mogućnost i angažovanja i podizvođača za npr. kompletnu izgradnju hale i izradu nemetalskih radova. Sve se radi po zahtevu i dokumentaciji klijenta. Postoji mogućnost izrade i dokumentacije, pošto preduzeće u tu svrhu ima zaposlene inženjere, međutim nema licencu za projektovanje, tako da nacrte koje izrade inženjeri u preduzeću ipak dodatno kontroliše i potpisuje ovlašćena projektantska firma.

Od metala se rade i drugi građevinski i dekorativni elementi kao što su: nadstrešnice, ograde,elementi enterijera i eksterijera, metalna vrata za industrijske objekte. Sistem rada u ovom slučaju je snimak stanja, zatim izrada dokumentacije i izradu po dokumentaciji nakon što istu pregleda i odobri kupac.

Preduzeće raspolaže većim brojem mašina i pratećom opremom za obavljanje opisane delatnosti. Oprema je uglavnom nabavljenja u poslednje 3-4 godine, od kada se preduzeće orijentisalo na bravarske radove.

Preduzeće je čvrsto opredeljeno da kontinuirano vrši investiranje u opremu i savremene CNC tehnologije.

Preduzeće MINI-INŽENJERING D.O.O. svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na kvalitetu usluga ispunjavanjem zahteva standarda ISO 9001. Dugoročno uspešno poslovanje, kao egzistencijalnu osnovu svih zaposlenih, možemo ostvariti, samo ako kvalitet naših proizvoda i usluga podignemo na nivo koji će zadovoljiti zahteve tržišta i relevantnih propisa. Osnovna težnja preduzeća je da naši priozvodi i usluga na najvišem nivou zadovolje zahteve i očekivanja korisnika i kupaca, uz istovremeno poštovanje svih relevantnih zakonskih zahteva.

Osnovnu delatnost preduzeća čine metaloprerađivački , odnosno bravarski radovi i to:

- Metalne konstrukcije, hale, nadstrešnice, terase
- Metalni nameštaj, stolice,stolovi,police
- Sečenje i savijanje cevi i limova
- Dečija igrališta, klackalice, ljuljaške
- Reklamni panoi (bilbordi)
- CNC plazma sečenje
- Izrada po dokumentaciji
- Inženjering
- Ostali bravarski radovi
- Peskiranje
- Farbanje
- Plastifikacija
- Hladno cinkovanje
- Aluminijumska bravarija
- Reparacija

 

MINI INŽENJERING DOO - SEDIŠTE
adresa: Kralja Petra I 135, 22320 Inđija

MINI INŽENJERING DOO / PROIZVODNI POGON /
adresa: Branka Radičevića 2, Ind. zona, 22320 Inđija

tel: +38122 551 214 (proizvodnja)
tel/fax: +38122 559 214 (administracija)
e-mail: info@mini-ing.biz
web: www.mini-ing.biz

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...