Marcom-Plast: Mi znamo kako

article

 

MARCOM-PLAST d.o.o. je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser Švajcarske kompanije LEISTER i Italijanske firme BALACCHI HF na teritoriji Republike Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Kompanija Leister je preko 60 godina svetski lider na polju zavarivanja plastike i industrijske primene toplog vazduha. Pored toga, u ponudi ima inovativne i efektne laserske i mikro sisteme. Sav razvoj i proizvodnja obavlja se u Švajcarskoj – tako da se uvek možete osloniti na provereni Švajcarski kvalitet.

Leister-ovi alati se koriste u izradi krovova, bilborda i cerada, građevinskim radovima,izgradnji tunela i deponija, obradi plastičnog platna, izradi podova i skupljanju plastike. Proizvodi su jednostavni za rukovanje, veoma pouzdani, karakterišu se velikom brzinom zavarivanja i maksimalnom efikasnošću.

Marcom-Plast d.o.o. je Leister-ov zvanični distributer od 2010 god o čemu svedoče i brojni sertifikati koje poseduje: „Certificate 2013“,Basic Plasic Welding“, „Repair Training Basic“ i „Process Heat“ kao i učešća na konferencijama koje organizuje Leister.

Sa pomenutim sertifikatima, „Leister“ potvrđuje da je zadovoljan radom kompanije Marcom-Plast d.o.o. kao njihovim zvaničnim uvoznikom, distributerom i serviserom na ovom području.

Marcom-Plast d.o.o.je takođe predstavnik italijanske firme Balacchi HF koja proizvodi kompletan asortiman mašina zasnovan na tehnologiji visoko frekventnog zavarivanja ( HF welding machines ), mašine za termoformiranje,mašine za sečenje, mašine za kalupe kao i kompletan opseg elektroda za HF zavarivanje.

Uvek se možete osloniti na Švajcarski kvalitet izrade.

Marcom-Plast d.o.o. sa svojim timom trudi se da opravda Vaše poverenje i da u svakom momentu pruža najbolju i najbržu tehničku podršku. Višegodišnje iskustvo kompanije „Leister“ čini Marcom-Plast d.o.o. idealnim partnerom u oblasti primene termoplastičnih materijala, krovnih membrana i industrijskih procesa.

Posvećeni smo konstantnom razvoju i usavršavanju postojećih proizvoda. Cilj nam je da se klijentima obezbedi izvanredan kvalitet, pouzdanost i najbolje performanse. Proizvodi kompanije „Leister“ projektovani su i razvijeni u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardiama. „Leister Technologi-es AG“ poseduje ISO 9001 sertifikat. Obuhvaćeni su standardi za proizvode kao što su ISO, IEC, EN ili UL – kao i standardi koji se odnose na primenu.


IMATE POSAO, TREBA VAM  ALAT, OBRATITE SE PROFESIONALCIMA !


 

Marcom-Plast d.o.o.
Adresa: Gandijeva 5 Lamela B Lokal 3, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel/fax: 011/41 27 058, mob: 060/41 27 058
e-mail: office@marcom-plast.rs
web: www.marcom-plast.rs

 

Za više informacija o kompaniji Marcom-Plast posetite

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...