Ilgrad – 20 godina iskustva i kvaliteta

article

Preduzeće ILGRAD d.o.o. se već 20 godina bavi proizvodnjom i prometom materijala za završne radove u građevinarstvu.

Svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasnivamo na isporuci proizvoda usaglašenim sa zahtevima korisnika i zahtevima propisa i standarda. Vizija „ILGRAD“ d.o.o. su proizvodi prepoznatljivi po svom kvalitetu i konkurentni na domaćem i inostranom tržištu.

Tokom našeg poslovanja izdvojilo se nekoliko proizvoda koji su po svom kvalitetu i proizvedenoj količini postali prepoznatljivi na tržištu: STYROKOL® lepak za stiropor i kamenu vunu, FLEXYKOL fleksibilni lepak visokog kvaliteta za stiropor i kamenu vunu, KERANIT Standard i KERANIT Plus - lepkovi za klasičnu i granitnu keramiku, MEGRAKOL lepak za tešku keramiku, mozaik-pločice, prirodni i veštački kamen i sl. kao i KAMENIT - debeloslojni malter za ugradnju mermera i kamena sa slabo profilisanim naličjem.

Novi proizvodi iz palete lepkova su Klinkerkleber Spezial fleksibilni lepak za ugradnju klinker pločica i svih vrsta listela, kao i KlinkerFugenmörtel masa za fugovanje klinker pločica, listela i kamena.

Drugi segment našeg programa je proizvodnja akrilnih završnih maltera u paleti od 80 pastelnih i 30 intenzivnih boja, kao i program kulir – maltera i grundova. Sa navedenim proizvodima smo kompletirali vlastiti termo–izolacioni sistem i kao takvog ga kompletno ponudili tržištu u Srbiji i regionu.

Tokom dugogodišnjeg rada naši materijali su bili prisutni u velikom broju novoizgrađenih objekata individualne i stambeno-poslovne gradnje. Zahvaljujući svom kvalitetu, proizvodi ILGRAD d.o.o. su ugrađeni u niz referentnih objekata u Srbiji i regionu: Beogradska Arena, Hram Sv.Save na Vračaru, naselje Zavala u Budvi, naselje Kamendin, A Blok, AVIV Park Beograd su samo neki od njih...

Naši proizvodi se prodaju i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rep.Srpskoj i Kosovu i Metohiji našim dugogodišnjim kupcima, a sa manjim količinama smo prisutni i na tržištu EU.

Preduzeće ILGRAD d.o.o. od 2009. godine ima potpisan Ugovor i sa nemačkom kompanijom Schwarzwälder Edelputzwerk GmbH (SCHWEPA) o proizvodnji njihove robne marke, a za potrebe njihovih kupaca na CEFTA i EU tržištu. Paleta SCHWEPA proizvoda je u ponudi i na tržištu Srbije.

Poslovanje preduzeća ILGRAD d.o.o. je usaglašeno sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, a svi proizvodi poseduju odgovarajuće ateste IMS Instituta za materijale Srbije.

ILGRAD d.o.o. je u 2013. godini dobio pravo na izdavanje EC sertifikata i obeležavanje proizvoda CE znakom za grupe proizvoda : lepkovi i mineralni fasadni malteri za ETICS sisiteme – EN 998-1 i lepkovi za keramiku i kamen – EN 12004, kao i akrilni fasadni malteri – EN 15824 .

ILGRAD d.o.o.
Dugo polje 38, 11226 Beograd
Tel / Fax:
+381(11)3908-178
+381(11)3908-192
+381(11)3908-224
www.ilgrad.rs

Profil kompanije Ilgrad d.o.o. sa proizvodima možete pogledati i na našem portalu IdealniDom.com

Ostali naslovi

article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...
article

Obradni centri za krivolinijsko kantovan...

Grupa Biesse, sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING pruža tehničke usluge i obezbeđuje reze...

Saznaj više...
article

Ilgrad – 20 godina iskustva i kvaliteta

Preduzeće ILGRAD d.o.o. se već 20 godina bavi proizvodnjom i prometom materijala za završne radove u građevinarstvu. Naši proizvodi se prodaju i u Crnoj Gori, Hrvatsk...

Saznaj više...