Aluminijum, drvo i staklo u poslovnom enterijeru - TMH sistem

article

U kancelariji provodimo veći deo svog dana. Zato je jako bitno da nam prija postor koji nas okružuje. Tehnomarket nudi sistem TMH, bez prekida termo mosta, za izradu vrata i prozora koji nalaze primenu u enterijeru  poslovnog prostora.

Enterijer poslovnog prostora i kancelarije puno govori o uspehu i načinu poslovanja kompanije. Ne samo da prostor u kome vaši zaposleni provode barem osam sati dnevno utiče na njihovo raspoloženje, već može prilično doprineti rezultatima firme.

Tehnomarketov sistem TMH  idealan je za moderne poslovne prostore gde su pregradni zidovi u staklu.

 

 

Jak i stabilan, može ponuditi veliki izbor širina, visina i dubina elemenata dizajniranih prema konkretnim zahtevima projekta. Maksimalna visina fiksnih elemenata dostiže čak 3,5 metra. Sistem podržava jednoslojno i dvoslojno staklo, kao i ispune od drugih pogodnih materijala. Po načinu otvaranja može se prilagoditi svakom konceptu enterijera sa standardnih, kliznim ili harmonika elementima.
 
TMH sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, zastakljivanje terasa pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima.

               

Elegantnih linija i veoma jednostavnog dizajna TMH aluminijum ugrađen je u kompanijama u Srbiji, Švajrcarskoj, Americi i Africi.

Sistem može biti kombinovan sa različitim modelima vrata od aluminijuma ili drveta.

              

Takođe veliki izbor profila omugućuje najrazličitije kombinovanje i  izgled gotovih elemenata. TMH predstavlja idealno i veoma ekonomicno rešenje zbog svoje jednostavnosti.  Fantastičan i zbog dekorativnih elemenata poput šarke, kvake I rukohvata dodatno može ulepšati Vaš poslovni, ali i privatni prostor.

 

 

Tehnomarket d.o.o
tel: +381 13 307 700
fax: +381 13 307 799
Skadarska 73,
26000 Pančevo, Srbija

TMH brošura

 

Za više informacija o kompaniji i proizvodima TEHNOMARKET d.o.o. pogledajte web portal   Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...