43. Međunarodni sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu

article

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva, održaće se od 19. do 23. aprila 2017. godine na Beogradskom sajmu.

U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja  i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji  sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera.

U novom konceptu manifestacije, kao veoma zastupljen segment u izlagačkom program, akcentovane su građevinske mašine i građevinska mehanizacija. Uz mnoštvo novina, posle sedam godina, u na otvorenom izložbenom prostoru ispred Hale 3, posetioci će moći da vide kran kao glavni simbol građevinske mehanizacije.

U okviru Sajma građevinarstva održaće se i 9. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA. Najveći međunarodni sajam u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije mesto je susreta profesionalaca u industriji kamena iz Srbije, i više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora građevine, urbanizma, državnih i privatnih investitora iz Srbije i zemalja regiona. Među stalnim izlagačima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave istraživanjem, eksploatacijom i preradom kamena, proizvodnjom mašina, alata i opreme za eksploataciju, preradu, zaštitu i restauraciju kamena.

Višedecenijsko poslovno iskustvo afirmisalo je Sajam građevinarstva SEEBBE u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo jak međunarodni karakter i liderski status u ovom delu Evrope. Okupljanje sve većeg broja poslovnih posetilaca i jačanje biznis aspekta sajma omogućava da potencijalni investitori tokom manifestacije na jednom mestu naprave procenu i izbor upoznajući se sa kompanijama koje predstavljaju eksponate, proizvode i svoju delatnost na najkvalitetniji način.  Sajamski  ambijent nezamenljiv je za susrete poslovnih ljudi i sklapanje različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima. Posebnu pažnju sajam će, tradicionalno, usmeriti na promociju potencijala i perspektive građevinarstva, uz učešće vodećih kompanija građevinske industrije iz regiona - Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, kao  i iz inostranstva - Austrije, Bugarske, Česke Rupublike, Italije, Kine, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Turske.

I ove godine Nacionalne izložbe na Sajmu građevinarstva, uz organizovane nastupe i učešće proizvođača, biće prilika za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata. Na nacionalnim izložbama predstaviće se: Turska, Kina, Indija, Hrvatska, Mađarska, Austrija, Češka…

Prvi put na Sajmu građevinarstva učestvuju Privredna komora Austrije i Indija.

Sajam ima značajnu ulogu u afirmaciji građevinske struke, građenja sistema vrednosti i statusa profesije, a eksperati iz različitih oblasti građevine, arhitekure, projektovanja i izvođenja radova aktivno učestvuju  na sajmu u prezentacijama, stručnim skupovima i predavanjima koji kao deo pratećeg programa, upotpunjavaju sadržaj manifestacije.

Na sajmu se predstavlja Građevinska škola, a učenici smera “rukovođenje građevinskom mehanizacijom” prvog dana sajma organizovaće “Igre bez granica”, podjednako atraktivne i za učesnike i za posetioce.

Sajam građevinarsva svake godine okuplja izuzetno veliki broj učesnika i posetilaca iz zemlje i inostranstva, i privlači veliku pažnju medija, stručne ali i najšire javnosti.

Zbog sveobuhvatne ponude, mogućnosti prisistvovanja prezentacijama i dobijanja preciznih podataka o kvalitetu i cenama izloženih eksponata, Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu i ove godine  biće nezaobilazno mesto velikog broja posetilaca najšire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske radove.

sajamgradjevine.rs

sajam gradjevine

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...