MEMORY KING jastuk

CENA NA ZAHTEV
" ANDRIJAŠEVIĆ " Holding Kompanija
Industrijska 37, 22400 Ruma, Srbija
+381 (0)22 479-126
info@andrijasevic.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 5/5 (2 glasova ukupno)

MEMORY KING jastuk za kraljevski san. Prati položaj vrata i glave. Štiti od pojave grinja i alergija.

Usled nepravilnog položaja u toku sna mišići se grče kako bi podupreli kičmu na lumbalnom i vratnom delu. To stvara neprijatan bol i smanjenu pokretljivost. Za to postoji rešenje, a to je memory pena koja se prilagođava obliku tela i na taj način pruža prirodnu potporu telu, odmor je opušteniji, poboljšava se cirkulacija i smanjuje potreba za okretanjem i pronalaženjem idealnog položaja u toku sna. Nemojte žuriti pri kupovini jeftinih jastuka, budite obazrivi u izboru i kupite sebi jastuk koji će vam obezbediti miran i lep san.

Memory jastuci pružaju optimalan položaj glave i vrata jer opuštaju vratnu i ramenu muskulaturu. Izuzetno su elastični i savršeno se oblikuju prema potrebama i obliku glave. Temperaturno, ovaj materijal je veoma osetljiv i izuzetno reaguje na telesnu temperaturu. Ovo je jastuk koji je potpuno otporan na deformacije i uvek se vraća u svoj prvobitni oblik. Memory jastuci vam pružaju idealnu zaštitu od grinja i ne izazivaju alergijske reakcije.

Memory jastuci imaju navlaku koja je napravljena od mekih i na dodir ugodnih materijala. Navlaka se lako skida pomoću patent zatvarača i periva je na temperaturi do 40°C.

U ponudi imamo tri vrste memory jastuka koji su pogodni za sve tipove i uzraste, a na Vama je da odaberete idealno rešenje za vaš lep san.

 

Dimenzije jastuka:

  • 53x37x13/11cm

 

Za više informacija pošaljite upit ili nas kontaktirajte.

Holding kompanija Andrijašević d.o.o.
Industrijska 37, 22400, Ruma
022/479-126, info@andrijasevic.rs

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak: 08:00 - 20:00h
Subota: 09:00 - 15:00

 

Slični proizvodi