PARNO KUPATILO-HAMMAM

CENA NA ZAHTEV
MICHEL d.o.o. - Marconio Whirlpool SPA
Ugrinovačka 155,  11080  Zemun, Srbija
+381 11 316 7535
marconio@eunet.rs
Ocenite proizvod od 1 do 5

Ocena: 5/5 (1 glasova ukupno)

Temperatura: 45-55°C
Okruženje: vlažnost: 90-100%
Materijal: Ekstrudirani polistiren (EXP), mozaik, pločice
Efekti: čišćenje kože i pozitivni efekti na respiratorni sistem

Učili smo od Arapskih hamama, Turskih i Rimskih kupatila, i sa našim tehnološkim i dizajnerskim inovacijama smo napravili idealno mesto posvećeno nezi vašeg tela i uma. Zbog svoje niže prosečne temperature za neke osobe su prijatnija od tradicionalne finske saune. Parna kupatila imaju pozitivan uticaj na respiratorni sistem, smanjuju bol kod reumatskih oboljenja, imaju blagotvorno dejstvo na vašu kožu.

Marconio parna kupatila dizajnirana su tako da obezbede viši nivo kvaliteta kroz pažljivu selekciju materijala i tehnološkog istraživanja unapređenja estetike sa izuzetnim bogatstvom detalja.

Dimenzije isključivo zavise od želja i potreba klijenata kao i ostali sadržaji koji se mogu opciono poručiti. Parna kupatila su dobro izolovana Austrotherm Uniplatta pločama preko kojih ide završna obrada u pločicama ili staklenom mozaiku. Klupe su anatomske i izrađuju se u nekoliko varijanti i oblika. Blaga toplina prijatna za vaše telo postiže se grejnim kablovima integrisanim u pod i anatomske klupe parnog kupatila.
Za one nešto manje prostore izrađujemo parne kabine sa tušem, kombinaciju parnog kupatila i tuš kabine. Na taj način štedimo prostor, a postižemo sve benefite hammama na prostoru predviđenom za tuš kabinu.

Kao dodatne opcije nudimo svetlosnu terapiju, muzički sistem, aromaterapiju, tropsku kišu ili potpuno novi revolucionarni sistem ubacivanja suve aerosoli gde se istovremeno mogu osetiti i benefiti slane sobe.

Postoji nekoliko varijacija parnih kupatila, uzimajući u obzir temperaturu, vlažnost vazduha i uslove u samoj prostoriji:

KALDARIJUM:

Intenzivna toplota kaldarijuma prodire duboko u telo i pospešuje cirkulaciju krvi. Tenzija u mišićima opada, koža se regeneriše, stres umanjuje, respiratorni sistem se pročišćava. Toplina kaldarijuma je prijatna, i individualno se može podešavati. Za relaksaciju potrebna temperatura u kaldarijumu je od 30 do 40 °C, dok znojenje i izbacivanje toksina iz tela zahteva temperaturu od 50 do 60 °C. Vlažnost vazduha je niska oko 20%, a to su sve uslovi za prijatan i dug boravak u kaldarijumu.

LACONIUM:

Lakonium je suva soba za znojenje. Blaga toplina isijava iz zidova, poda i anatomskih klupa i ide ne više od 60 °C, tako da proces znojenja počinje polako, ali ubrzo se intenzivira. Boravak u lakonijumu je alternativa za osobe kojima ekstremni uslovi u Finskoj sauni ne odgovaraju zbog visokih temperatura od preko 90 °C, dok je vlažnost vazduha oko 15 – 20 %.

 

Za više informacija pošaljite upit ili nas kontaktirajte.

MICHEL d.o.o. - Marconio Whirlpool SPA

Telefoni:
+381 11 316 75 35                          
+381 11 316 75 37
+381 11 316 11 33

 

Slični proizvodi