PROZORI I VRATA

IDECO SRB D.O.O.

IDECO SRB D.O.O.

Firma IDECO EΠE se bavi samostalnom proizvodnjom komarnika Plisse-Pieta i širokog spektra savremenih sistema komarnika. Naša firma ima najmoderniju automatizovanu proizvodnu jedinicu u Evropi i svi naši proizvodi poseduju CE sertifikate odobrene od zvaničnih evropskih institucija.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12
ALECO COMPANY  D.O.O.

ALECO COMPANY D.O.O.

Vršimo izradu i montažu sledećih proizvoda: roletne, tende, segmentna vrata, rolo zaštitne rešetke, rolo vrata, žaluzine, trakaste zavese (aluminijumske i platnene), rolo zavese, komarnici, plisirane zavese, venecijaneri, garnišne za klasične, pakujuće i lamelne zavese...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 42
MV TEPŠIĆ d.o.o.

MV TEPŠIĆ d.o.o.

Bavimo se opremanjem enterijera i proizvodnjom nameštaja i građevinske stolarije od punog drveta kao i od pločastih materijala. Proizvodni asortiman čine: ulazna i unutrašnja sobna vrata, kreveti, kuhinje, stepenište, nameštaj po želji i meri.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 120
ROLTEN

ROLTEN

Proizvodi za opremanje kuća, stanova, poslovnog prostora i sl: Tende, roletne, rolo čelična vrata i rešetke, rolokomarnici, rolo zavese, plisirane zavese, venecijaneri, žaluzine, garnišne i zavese, tuš kabine...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 47
MR DOOR

MR DOOR

Mister Door je firma koja se uspešno bavi prodajom zavesa (rolo, trakaste, panelne, plise, rimske, zebra), venecijanera, najkvalitetnijih prozora i vrata od različitih materijala (PVC, aluminijum, drvo…), komarnika, roletni...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 143
KANCOM d.o.o.

KANCOM d.o.o.

Kompanija KANCOM gradi svoju poziciju na domaćem tržištu enterijera od drveta više od 35 godina. Naša vrata i prozori oplemenjuju nebrojeno mnogo prostora najrazličitijih namena, od poslovnih prostorija, do privatnih domova.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 47
REZBOS

REZBOS

REZBOS se bavi proizvodnjom svih vrsta kreveta, plakara, kuhinja, komoda, tv setova, biblioteka, stolova, vrata, kako za domce, tako i za inostrano tržište.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 30
SAVIĆ KOMERC D.O.O.

SAVIĆ KOMERC D.O.O.

SAVIĆ KOMERC je preduzeće koje se bavi izradom, prodajom i ugradnjom: garažnih rolo vrata, roletni, venecijanera, trakastih zavesa, zaštitnih mreža od insekata kao i delovima za pomenute prozivode po standarnim i naručenim merama.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
IMV ŽIVANOVIĆ

IMV ŽIVANOVIĆ

Firma Szr Živanović bavi se prodajom PVC stolarije u saradnji sa više firmi koje se bave proizvodnjom iste, Thyssen Krupp, Rehau i  PVC stolarij e, te potpuno samostalno obavljamo sve stručne postupke i eventualne građevinske radove.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 9
PORTA DE LUX D.O.O.

PORTA DE LUX D.O.O.

Porta de lux d.o.o, na  tržištu uspešno posluje od 2007.godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja sobnih i sigurnosnih vrata. Takođe bavimo se uvozom sigurnosnih vrata iz Kine. Permanento se trudimo da naš asortiman izmenimo, dopunimo, upotpunimo, da bismo što adekvatnije odgovorili na potrebe i želje naših klijenata. Trudimo se da pružimo što povoljnijie uslove prodaje kako trgovcima i investitorima tako i krajnjim potrošačima.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 26
MONT GLASS

MONT GLASS

Ideja vodilja celokupnog MONT GLASS proizvodnog asortimana jeste all-in-glass pristup unutrašnjim pregradama. Mont Glass je kompanija koja se pretežno bavi trgovinom i montažom DORMA proizvoda na tržištu Srbije i Crne Gore. Na osnovu Ugovora o partnerstvu sa kompanijom DORMA nastupamo kao DORMA ovlašćeni partner, čime klijentima garantujemo najbolji kvalitet po najnižim cenama.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12