PODNE I ZIDNE OBLOGE

BOTOMEX d.o.o.

BOTOMEX d.o.o.

Botomex pruža usluge nabavke i ugradnje keramičkih i granitnih pločica, sanitarne opreme i galanterije, opreme za wellness i spa programe, parketa, itisona, kamena, građevinske hemije, konsaltinga, učešća u projektovanju i komunikacije sa fabrikama.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 307
RACA COMPLETE  D.O.O.

RACA COMPLETE D.O.O.

Raca Komerc d.o.o je kompanija koja je većini poznata kao zvanični predstavnik i uvoznik jednog od najvećih svetskih brendova Porcelanosa grupe, za Srbiju. Više od trinaest godina trudimo se da prodajemo vrhunsku keramiku, vrhunskog kvaliteta i dizajna. To nas je dovelo u poziciju liderske kompanije u regionu u opremanju enterijera.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 3
TIER ENTERIJERI

TIER ENTERIJERI

Specijalizovani smo za uređenje enterijera dekorativnim materijalima i sistemima za zaštitu od sunca... zavese i draperije, garnišne, tapete, paketo zavese (rimske zavese), panel sistemi, rolo zavese i pribor za dekoraciju.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 60
ROLTEN

ROLTEN

Proizvodi za opremanje kuća, stanova, poslovnog prostora i sl: Tende, roletne, rolo čelična vrata i rešetke, rolokomarnici, rolo zavese, plisirane zavese, venecijaneri, žaluzine, garnišne i zavese, tuš kabine...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 47
POLET KERAMIKA D.O.O.

POLET KERAMIKA D.O.O.

Proizvođač podnih i zidnih keramčkih pločica, kao i pratećih ukrasnih elemenata. Kompanija Polet-keramika kao deo poslovnog sistema Nexe Grupe doprinosi stvaranju savremenog životnog stila,koji motiviše inovativnost u unutrašnjem dekorisanju prostora.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 10
OLUK TRGOVINA d.o.o.

OLUK TRGOVINA d.o.o.

Naša pounuda sadrži kompletan, profesionalan asortiman proizvoda iz svih oblasti opremanja enterijera, izgradnje i rekonstrukcije, kao i uređenja vašeg doma. Zastupamo brendove ARBITON, VIDELLA, CLASSEN, PRIMACOL, LUXDECOR I PROFIFLOOR.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 25
MY WALL & FLOOR

MY WALL & FLOOR

"My wall & floor" je počeo sa radom pre 4 godine i predstavio se tržištu Srbije sa zidnim dekorativnim tehnikama italijanske firme "Valpaint". Sve zidne dekorativne tehnike Valpaint su vodoperive i paropropusne tako da zidovi obradjeni ovim materijalima “dišu” i izuzetno se lako održavaju. Uz dekorativne tehnike za zidove, iz ponude izdvajamo i ručno rađeni dekorativni kamen koji se pojedinačno obrađuje i boji.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 30
Atelje Antre d.o.o.

Atelje Antre d.o.o.

Atelje Antre je privatno preduzeće osnovano 2001.godine u Staroj Pazovi. Proizvodimo unikatne vunene tepihe od čiste runske vune. Kompletno opremamo kuće, stanove, poslovne prostore...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 20