KANCELARIJE I RADNE SOBE

ADEPTO 273

ADEPTO 273

Adepto 273 nudi garniture, fotelje, klub stolovi, dnevne sobe, stolovi, stolice, kuhinje, spavaće sobe, dečije sobe, stilski nameštaj, kancelarijski nameštaj, kamini...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
ANAKS d.o.o.

ANAKS d.o.o.

ANAKS je firma specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnih prostora. Naš prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih proizvođača.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 61
ANTARES STOLICE D.O.O.

ANTARES STOLICE D.O.O.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i veleprodaja kancelarijskog nameštaja za sedenje, prvenstveno kancelarijskih stolica. Nudimo širok spektar različitih modela od direktorskih fotelja, preko daktilo i dečjih stolica pa sve do konferencijskih stolica.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 52
ARAN KUHINJE

ARAN KUHINJE

Italijanske kuhinje po meri, italijanski kancelarijski nameštaj i italijanski plakari - od skice za kuhinju do poslednje šarke na njoj, apsolutno svaka komponenta nosi žig Made in Italy.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 38
BANE d.o.o. Subotica

BANE d.o.o. Subotica

„Bane d.o.o.” je subotičko preduzeće koje se bavi proizvodnjom kuhinja, kupatilskog nameštaja, preradom kerrocka, opremanjem enterijera, kao i trgovinom keramike i sanitarne opreme za kupatila pod imenom AQUAHOME.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
DESIGNERS3

DESIGNERS3

Designers3, sa sedištem i izložbenim prostorom u Beogradu, specijalizovana je za opremanje enterijera, od stanovanja do poslovnog prostora i javnih objekata.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
IMV ŽIVANOVIĆ

IMV ŽIVANOVIĆ

Firma Szr Živanović bavi se prodajom PVC stolarije u saradnji sa više firmi koje se bave proizvodnjom iste, Thyssen Krupp, Rehau i  PVC stolarij e, te potpuno samostalno obavljamo sve stručne postupke i eventualne građevinske radove.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 9
M TOM D.O.O.

M TOM D.O.O.

Predstavljamo vam garniture za sedenje iz novo-osnovane firme M TOM d.o.o. Celokupni program garnitura za sedenje je plod domaćeg znanja i izrađen je u Sloveniji.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
MV TEPŠIĆ d.o.o.

MV TEPŠIĆ d.o.o.

Bavimo se opremanjem enterijera i proizvodnjom nameštaja i građevinske stolarije od punog drveta kao i od pločastih materijala. Proizvodni asortiman čine: ulazna i unutrašnja sobna vrata, kreveti, kuhinje, stepenište, nameštaj po želji i meri.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 120
STO & STOLICE d.o.o.

STO & STOLICE d.o.o.

STO I STOLICE je proizvodno - komercijalna organizacija, kojoj je poslovna filozofija da kupcu obezbedi vrhunsku uslugu, najbolji asortiman, najpovoljnije cene i visoki kvalitet proizvoda.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0