Kompanije

Enterijer Prikaz kompanija koje se bave oblastima: proizvodnja, prodaja i dizajn nameštaja i opreme za dom, saloni nameštaja, uređenje enterijera, zelenih površina, bašti i vrtova, oprema za ugostiteljstvo i hotele, mašine i alati za industriju nameštaja, usluge, trgovina, veleprodaja i zastupstva...

STRUJA d.o.o.

STRUJA d.o.o.

Unutrašnja i spoljna dekorativna rasveta, LED svetiljke, sijalice, dodatna oprema, reflektori za spoljnu i unutrašnju montažu, industrijske i dekorativne visilice, javno osvetljenje, zaptivne svetiljke...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 499
ARCUS

ARCUS

Arcus je  mala firma velikih proizvodnih mogućnosti. Pored velikog broja proizvoda koje možete dobiti, u ovoj firmi postoji veliki spektar usluga koje će Vam omogućiti da što lakše napravite sami svoj nameštaj.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 21
MV SELECTION

MV SELECTION

MV Selection je ovlašćeni zastupnik SWISS KRONO kompanije i u svom asortimanu predstavlja najkvalitetnije  podove marke SWISS KRONO proizvedene u Švajcarskoj.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 14
KOŠUTICA d.o.o.

KOŠUTICA d.o.o.

Košutica je specijalizovana firma za uvoz, obradu, ugradnju i zaštitu mermera i granita, koja na našem tržištu uspešno posluje preko 20 godina, zadovoljavajući sve složenije zahteve savremene arhitekture.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
LIGHT DESIGN CENTER

LIGHT DESIGN CENTER

Osnovna delatnost kompanije Light design center od 2008.godine je projektovanje rasvete, dizajn rasvete i prodaja rasvete i galanterije. Naš projektantski tim čini skup znanja, iskustva i organizacije. U saradnji sa investitorima, arhitektama i elektro inženjerima, tražimo i predlažemo adekvatno rešenje za osvetljenje svakog prostora, dizajn svetla i unutrašnje osvetljenje i spoljašnje osvetljenje.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 0
AM INTERIORS

AM INTERIORS

AM Interiors Beograd predstavlja udruženje svih zainteresovanih za rad na poboljšanju kvaliteta života kroz bavljenje uređenjem unutrašnjeg prostora. AM Interiors Beograd prati nova dostignuća i trendove iz oblasti dizajna enterijera i trudi se da ih primeni u praksi.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 9
ATLAS d.o.o.

ATLAS d.o.o.

Kompanija Atlas d.o.o. bavi se proizvodnjom visokokvalitetnog i tapaciranog nameštaja, uređenjem, adaptacijom i oplemenjivanjem enterijera. Ugaone garniture, trosedi, dvosedi, sofe, fotelje, kreveti, taburei, stolice, stolovi i klub stolovi, kuhinje, programi za dnevni boravak, predstavljaju naš proizvodni portfolio čija udobnost i funkcionalnost može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe savremenog kupca.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 200
HANSGROHE Srbija

HANSGROHE Srbija

Međunarodno preduzeće koje je svojim markama Hansgrohe, Axor, Pharo i Pontos širom sveta oličenje visokokvalitetnih proizvoda orijentisanih na dizajn. Za koncepte kupatila koji stvaraju trendove i ekološki prihvatljivu sanitarnu tehniku.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 50
VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

VERTEC SOLUTIONS d.o.o.

Kompletna rešenja industrijske ventilacije i otprašivanja na jednom mestu ”ključ u ruke”. VerTec Solutions je generalni zastupnik sledećih brendova: Autop Germany, Nederman Sweden, Forte Lubrikanti Holand, Chicago Pneumatic USA, Teseo Italy.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 6
KOLPA SAN

KOLPA SAN

Vodeći proizvođač opreme za kupatila u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Proizvodnja kada za kupanje, tuš kada, masažnih kada, masažnih kabina, masažnih bazena, tuš kabina, nameštaja za kupatila...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 17
HÜPPE

HÜPPE

Tuševi HÜPPE su mesto za odmor i opuštanje usred užurbanosti svakodnevnog života. Otkrijte mnogobrojne mogućnosti koje vam naši proizvodi pružaju za kupatilo i dušu...

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 10
TEM Čatež d.d.

TEM Čatež d.d.

Mi smo vodeći proizvođač instalacionih prekidača i utičnica sopstvenog brenda. Pružamo savremena rešenja prekidača i utičnica za životne i radne prostore, sa posebnim naglaskom na estetiku i komfor.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 73
ANAKS d.o.o.

ANAKS d.o.o.

ANAKS je firma specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnih prostora. Naš prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih proizvođača.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 61
MONT GLASS

MONT GLASS

Ideja vodilja celokupnog MONT GLASS proizvodnog asortimana jeste all-in-glass pristup unutrašnjim pregradama. Mont Glass je kompanija koja se pretežno bavi trgovinom i montažom DORMA proizvoda na tržištu Srbije i Crne Gore. Na osnovu Ugovora o partnerstvu sa kompanijom DORMA nastupamo kao DORMA ovlašćeni partner, čime klijentima garantujemo najbolji kvalitet po najnižim cenama.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 12
RUJZ DESIGN  D.O.O.

RUJZ DESIGN D.O.O.

Proizvodnjom i prodajom ručica za nameštaj i dekorativnog okova bavimo se više od 15 godina. Ručice za nameštaj nisu samo upotrebni deo pokućstva već su i modni detalj koji nameštaju daju karakter i lični pečat.

VIŠE O KOMPANIJI Proizvodi 116