PORTA DE LUX D.O.O.

Dimitrija Tucovića 23, 11000 Beograd
+381 11 244 34 40
info@portadelux.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 5/5 (6 glasova ukupno)

Porta de lux d.o.o, na  tržištu uspešno posluje od 2007.godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja sobnih i sigurnosnih vrata. Takođe bavimo se uvozom sigurnosnih vrata iz Kine. Permanento se trudimo da naš asortiman izmenimo, dopunimo, upotpunimo, da bismo što adekvatnije odgovorili na potrebe i želje naših klijenata. Trudimo se da pružimo što povoljnijie uslove prodaje kako trgovcima i investitorima tako i krajnjim potrošačima.

 

Kao potvrdu dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada Porta de lux doo sertifikovana je druge godine za redom za odlično poslovanje sa ocenom kreditnog rejtinga AA. Na osnovu analize finansijskog poslovanja za 2015. i 2016.godinu poneli smo visoku ocenu bonitetne izvrsnosti poslovanja. Time naša firma spada među svega 2,7% firmi u Srbiji koje su prošle kategorizaciju. Ovaj sertifikat se po identičnim kriterijumima dodeljuje u više od 20 zemalja Evrope što je najbolji pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada naše kompanije. Sertifikaciju je sprovela kompanija „Bisnode“, deo vodeće švedske grupacije BISNODE AB SWEDEN, najvećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija.

 

  

 

Poslovna filozofija po kojoj je klijent na prvom,  proizvodnja i magacin na drugom mestu,  permanentno ulaganje u razvoj i širenje firme, usavršavanje i podizanje kvaliteta usluga, briga o zaposlenima, ukratko korektan, pošten i profesionalan  odnos  prema svim stejkholderima,  rezultira time da svake godine raste broj naših zaposlenih, dobavljača, distributera, i naravno zadovoljnih klijenata.

 

Pogledajte naš asortiman: Ulazna sigurnosna vrata ( Sigurnosna vrata Porta, Sigurnosna vrata po meri ), Sobna vrata , Alu Pvc stolarija..

 

ZA SIGURAN I LEP DOM

 

Sedište firme, izložbeni i prodajni salon:
Dimitrija Tucovića br. 23, Beograd
Tel: 011 244 34 40
E-mail: info@portadelux.com
www.sigurnosnavrataporta.rs

Radno vreme: Ponedeljak – Petak: 09:00-19:00h Subota: 09:00-15:00h

 

Proizvodnja, magacin i veleprodaja:
38 Nova 8, Beograd, Ugrinovci
Tel: 011 412 23 30

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi