VIS NS salon nameštaja

Vase Pušibrka 12, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 64 27 00 352
office@visns.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 5/5 (7 glasova ukupno)

Privatna kompanija ViS NS nameštaj je osnovana 2012. godine. Sa našim iskustvom i tehničkim znanjima u mogućnosti smo da ostvarimo svaku Vašu zamisao u okviru budžeta i na vreme.

Nudimo vam mogućnost da sami kreirate nameštaj za svoj stambeni i poslovni prostor. Ukoliko nemate veliku moć vizualizacije, tu smo da Vam pomognemo sa 3D modeliranjem proizvoda.

Našim proizvodima i uslugama garantujemo Vam najbolji kvalitet. Vrhunski kvalitet, ekskluzivnost i moderan dizajn su samo neke od karakteristika naših proizvoda. Sa najvećom pažnjom pristupamo projektovanju i opremanju enterijera, vodeći računa o svakom komadu nameštaja kako bi ga uklopili u celinu u kojoj ćete sa uživanjem provoditi vreme sa dragim osobama.

Poslednjih godina, ViS NS kompanija se usredsredila na dizajn, proizvodnju i plasman kvalitetnih kuhinja i kupatila. Pored toga, našim nameštajem možete da upotpunite Vaše dnevne i spavaće sobe, dečije sobe, predsoblja, trpezarije i poslovni prostor.

Specifičnost oblika tradicionalnog stila izrade nameštaja zahteva pažljivu obradu krivolinijskih detalja pri oblikovanju, pripremi i pri samoj završnoj obradi. Detalji nameštaja modernog enterijera traže visoku preciznost krojenja i pripreme za završnu obradu u cilju postizanja urednih i besprekornih spojeva i površina prilikom montaže nameštaja.

Savremeni tehnološki procesi, uz poštovanje tradicionalnih pristupa obrade, kao i veliko znanje i dugogodišnje iskustvo zaposlenih obezbeđuju izuzetnost konačnog proizvoda, bilo da se radi o klasičnim komadima nameštaja ili modernom dizajnu ravnih linija. Navedene karakteristike obezbeđuju efikasnu i preciznu montažu nameštaja, kako u proizvodnom pogonu, tako i na licu mesta, a pažljivo i blagovremeno uzimanje mera još jedan je od faktora koji bitno utiču na efikasnost i tačnost montaže na terenu.

Završnoj obradi prethodi proces pripreme u kome je od izuzetne važnosti postizanje glatkih površina mašinskom i ručnom obradom koje će obezbediti kvalitetno prijanjanje pokrivne farbe, samim tim i kvalitetno obrađen gotov proizvod. Završna obrada masivnih elemenata se vrši u kontrolisanoj sredini i izvodi najkvalitetnijim uvoznim lakovima na bazi poliuretana ili vode, ili punom  prekrivnom farbom od mat pa sve do visokog sjaja.

 

 

     ViS NS

      ViS NS

 

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi