„Salon za ideje - LHC“

Višnjička 25, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 414 2440
+381 11 414 2440
lhc.salon@orion.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.69/5 (13 glasova ukupno)

 

“Salon za Ideje - LHC “ je specijalizovano preduzeće za projektovanje i opremanje stambenih i poslovnih  prostora. U proizvodnji se koriste najkvalitetniji materijali, kao i okovi, austrijskih,nemačkih i italijanskih proizvodjača. Dizajnerske ideje unapređujemo svake godine posećivanjem prestižnog milanskog sajma nameštaja koji diktira svetske trendove u svetu enterijera.

Arhitektonski biro u našem salonu,  može da Vam da odgovore na sva Vaša pitanja i ponudi praktično i efektno rešenje za opremanje Vašeg prostora. Pažljivo osluškujući Vaše želje, naši dizajneri se trude da želje i potrebe sjedine u celinu Vašeg novog, originalnog prostora.

U Salonu za Ideje nudimo vam nameštaj savremenog dizajna, na Vama je da izaberete materijale, boje, galanteriju i da aktivno učestvujete u pravljenju idejnog projekta iskazivanjem Vaših želja. Po dolasku u naš Salon, dobijate potpuno besplatno idejno rešenje. Nakon utvrđivanja detalja, naši dizajneri Vam mogu uraditi 3D projekat,uz odgovarajuću nadoknadu, kako biste što živopisnije doživeli budući izgled Vašeg prostora.  

U proizvodnji nameštaja koristimo drvo, medijapan, oplemenjeni univer, staklo, metal... Dolazimo i do poslednje faze a to je- montaža. Naši iskusni monteri će Vam transportovati i ugraditi sav nameštaj, a Vi ćete dobiti ključ u ruke Vašeg potpuno novog, modernog i osveženog prostora!

Garancija za  naš nameštaj je zadovoljstvo naših mnogobrojnih,  zadovoljnih klijenata, koji nam se uvek vraćaju.

Dakle, nudimo vam:

  • Ideju
  • Besplatan idejni projekat
  • Proizvodnju
  • Transport
  • Montažu
  • Garanciju

Da bismo upotpunili Vaš prostor, otpočeli smo saradnju sa makedonskom kompanijom “Feydom” , koja se bavi izradom modernih garnitura za sedenje, kao i  za svakodnevno spavanje. U našem Salonu možete pogledati i poručiti kompletan program “Feydom” garnitura.

 

 

Složite ideje u salonu za ideje - LHC.

                                               

Posetite naš izložbeni salon u Beogradu, u  Višnjičkoj 25
Radno vreme:

  • Ponedeljak - petak: 08-20h
  • Subota: 08-15h

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi