MV SELECTION

Jurija Gagarina 14b, lokal br. 4,  11070 Novi Beograd
+381 (0)11 630 85 55
info@mvselection.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 5/5 (2 glasova ukupno)

 

MV Selection je ovlašćeni zastupnik SWISS KRONO kompanije i u svom asortimanu predstavlja najkvalitetnije  podove marke SWISS KRONO proizvedene u Švajcarskoj. Nakon četiri godine saradnje sa švajcarskom kompanijom „SWISS KRONO“ u Lucernu, nastala je ideja i želja da njihov asortiman sofisticiranih podnih obloga plasiramo na naše tržište.
 

Kao svetski lider  na tržištu drvenih prerađevina SWISS KRONO  Laminati se izdvajaju po trajnosti, najboljim izradama struktura, i širokoj paleti dezena , o čemu svedoče mnoga priznanja. MV Selection,  u saradnji sa kompanijom SWISS KRONO, garantuje veliki izbor laminata,  visok kvalitet i garanciju 25 do 30 godina.

 

Kupovinom Laminata kod nas, svetskog lidera „SWISS KRONO“, štedite dugoročno jer mi nudimo: zagarantovani kvalitet, profesionalnu konsultaciju, lični izbor prilagodjen Vašem ukusu i domu, tačnost i ekspeditivnost i potpunu pouzdanost. Preciznost i istrajnost u poslovanju je ono po čemu se prepoznajemo i izdvajamo od drugih. Uz to se podrazumeva da Vam nudimo i veliku spremnost za dostavu kao i uvek aktuelni i najnoviji izbor podnih obloga na zalihama sa definisanim inventarom.

 

MV Selection proizvodi dolaze iz kompanije koja teži ekološki svesnoj proizvodnji, očuvanju resursa i snabdevanju održivim izvorima energije. „Genijalan koncept“ je pravi, jer materijali i energije teku jedni ka drugima. Na taj način se smanjuje emisija ugljen-dioksida i poboljšava se sveukupna vrednost drveta u svakom smislu. Kvalitet Swiss Krono laminata potvrđuje niz sertifikata: ISO 9001, ISO 14001, D&B Rating certificate, Sertifikat zaštite klimatskih uslova, EPLF, FSC, SWISS LABEL, HSH, REACH, PEFC I CARB2.

MV Selection d.o.o. Vam nudi i opciju da izaberete neku od drugih podnih obloga SWISS KRONO kompanije koju bi Vam mi direktno dostavili iz Švajcarske.

 

Kvalitet je put do uspeha i zato smo našim kupcima obezbedili najbolje za njihov dom - zadovoljan kupac je već deo našeg uspeha.

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi
pdf Swiss Krono katalog 2018 13.07.2018, 11:05:52 Preuzmi