MICHEL d.o.o. - Marconio Whirlpool SPA

Ugrinovačka 155,  11080  Zemun, Srbija
+381 11 316 7535
+381 11 316 1133
marconio@eunet.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.94/5 (17 glasova ukupno)

Kompanija Michel d.o.o. posluje na našem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao proizvođač hidromasažnih kada pod brendom MARCONIO WHIRPOOL SPA.

Marconio masažne kade danas, su rezultat višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma naših radnika, kao i vrhunskih materijala koje koristimo u izradi naših proizvoda. Tokom godina stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, istovremeno zadovoljavajući potrebe naših klijenata počeli smo proizvodnju masažnih bazena. Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove.

Novi segment u poslovanju Marconio Whirlpool SPA jesu tuš kabine. Marconio tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama ali i po meri vašeg kupatila. Takozvane "frameless" tuš kabine su dizajnerski i estetski užitak za sva vaša čula, jer se u njihovoj izradi koriste samo kaljeno staklo debljine 8mm i hromirane šarke.

Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života napravljen je novi segment wellness & SPA proizvoda.

U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se:

  • finske i infracrvene saune
  • parno kupatilo – hammam
  • slane sobe i pećine
  • tople ležaljke
  • tepidarijumi

Wellness opremu izrađujemo kako za javnu upotrebu tako i za privatne mini SPA centre.

NAJBITNIJA ČINJENICA JE DA MI KAO PROIZVOĐAČI SVIH POMENUTIH GRUPA PROIZVODA MOŽEMO DA VAM OBEZBEDIMO:

  1. Stručni savet kada su izbor opreme i neophodni tehnički uslovi u pitanju
  2. Proizvodnja i montaža istih
  3. Servisiranje tokom i po isteku garancije
  4. Svi rezervni delovi u svakom trenutku na lageru

Uvek ćemo raditi profesionalno i posvećeno, uz isti entuzijazam koji nas podstiče da stalno napredujemo, jer nam uspeh zavisi od toga koliko ste Vi zadovoljni našim proizvodima.

Reference: www.marconio.com

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi
pdf MARCONIO KOMPLETAN KATALOG 28.06.2016, 11:18:27 Preuzmi