KOŠUTICA d.o.o.

Svetog Save 76,  11077 Novi Beograd
+381 (11) 2604 046
+381 (11) 313 9707
kosutica@kosutica.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 3.67/5 (3 glasova ukupno)

 

Veliko je umeće uklopiti kamen u životni prostor tako da sačuva plemenitost, obrise i prirodne osobenosti, a da ne izgleda kao eksponat. To umeće je savladala Košutica - specijalizovana firma za uvoz, obradu, ugradnju i zaštitu mermera i granita, koja na našem tržištu uspešno posluje preko 20 godina, zadovoljavajući sve složenije zahteve savremene arhitekture.

 

Zahvaljujći jakom  preduzetničkom duhu napravljena su značajna ulaganja u modernizaciju proizvodnje kao i uvoza mermera, granita i poludragog kamena, zastupljenih na svetskom tržištu.

 

Košutica poseduje tim koji može da isprati zahteve investitora od projektovanja do ugradnje enterijera i eksterijera. Dokaz svega ovoga su mnogobrojni objekti koji su izvedeni u zemlji i inostranstvu.

 

Vlasnica preduzeća Košutica Željana Vučić je svoje poslovno iskustvo svela u ovoj rečenici: "Priroda je najveći umetnik, u njoj postoje samo originali. Svaki je kamen i svaki njegov deo neponovljiv, baš kao što je svako ljudsko biće jedinstveno. Naš zadatak je da otkrijemo tajnu kamena i da ga obradimo tako da zasija u svoj svojoj lepoti".

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi