ISOLA DI BALI

Bačvanska 21, TC Pašino Brdo, 11000 Beograd
+381 62 381 405
office@isoladibali.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.77/5 (13 glasova ukupno)

Isola di Bali je salon nameštaja koji se, inspirisan egzotikom ostrva Balija, trudi da predstavi drugačiji način opremanja enterijera. Pokretanje poslovne aktivnosti na srpskom tržištu 2009. godine rezultat je traganja za raznovrsnošću u oblasti opemanja i dekorisanja životnog prostora.

Svaki komad Isola di Bali nameštaja odražava kulturu jednog naroda, njenu egzotičnost, prirodnost i, pre svega, udobnost.

AUTENTIČNOST

Naša ponuda obuhvata komade nameštaja i dekoracije koji svojim oblicima predstavljaju jednostavnost i asimetričnost u prirodnom sjaju i lepoti. Svi predmeti su ručno izrađeni od prirodnih materijala tropskog drveta, sedef skoljki, bambusa, lista kokosa i banane, vulkanskog kamena i dr. Proizvodi zaokružuju celinu opremljenog enterijera i svojim dizajnom unose drugačiju, nesvakidašnju atmosferu.

NOVO

Asortiman je proširen na nameštaj i druge predmete za kuću iz Srbije i Afrike, kao odgovor na želje naših klijenata.

OTVORENOST PREMA KLIJENTIMA

Naš prodajni tim spremno stoji na raspolaganju sa sugestijama i predlozima. Pored osoblja, u prodaji postoji i stručni tim eterijerista koji vam pouzdano može ponuditi idealno rešenje.

Naše ljubazno osoblje pomoćiće Vam da izaberete i odgovoriti na sva Vaša pitanja, a takođe možete da konsultujete i naš enterijer tim koji će Vam pomoći da uklopite Isola di Bali predmete u Vaš dom ili poslovni prostor.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili posetiti u našim radnjama:

 

TC PAŠINO BRDO, Voždovac
Bačvanska 21, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 28 52 377; +381 63 381 405

 

RADNO VREME:
Ponedeljak-Subota: 9-21h
Nedelja: 10-18h

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi