HÜPPE

Maradička 86,  22300  Stara Pazova, Srbija
+381 22 381 664
+381 64 388 8356
+381 22 381 664
bojan.lelic@hueppe.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.33/5 (12 glasova ukupno)

Kroz 121 godinu postojanja Hüppe je stremio stvaranju savršenog proizvoda, onog koji će klijentu pružiti pravo zadovljstvo, kroz svoju funcionalnost i vrhunski dizajn. Od 1966., od kada se firma orijentiše isključivo ka proizvodnji tuš kabina i tuš kada, Hüppe neprekidno pronalazi nova rešenja koja će ispuniti sve zahteve kupaca kada je taj segment kupatila u pitanju.

Hüppe asortiman proizvodi se u četiri fabrike. Fabrika tuš kabina i fabrika tuš kada, kao i sedište grupe, nalaze se u Bad Zwischenahn-u, Nemačka (60 km zapadno od Bremena). Fabrike tuš kabina nalaze se u Çerkezkoy-u, Turska (100 km zapadno od Istambula) i u Barseloni. Ukupno 700 zaposlenih u Hüppe grupi rade na stvaranju vašeg "Shower and Soul" sveta.

Ukratko, dizajn i nemački inženjering koji prati vrhunska završna obrada jesu ono što Hüppe nudi. Naši proizvodi imaju dvogodišnju opštu garanciju. Takođe, garantujemo i 10 godina snabdevanja rezervnim delovima za serije koje su izašle iz proizvodnje. Naši uvoznici u svakom trenutku mogu da vas snabdeju svim rezervnim delovima, od najsitnijih elemenata do staklenh panela. Ostajemo sa vama tokom dugog niza godina...

Prisustvo Hüppe proizvoda u raznim hotelskim objektima vidljivo je i na ovim prostorima. Hoteli poput Splendida u Bečićima, Granda i Konaka na Kopaoniku, Park hotela u Vršcu i brojnih drugih manjih i srednjih apartmanskih kompleksa govore da smo vaš siguran partner kod zahtevnih objekata gde je pored kvaliteta bitna i tehnička podrška i garancija trajanja.

Raspon Hüppe proizvoda zamišljen je tako da ponudi vrhunski kvalitet svačijem džepu bez obzira na lokalni standard.

Upoznajte naš svet i na sajtu www.hueppe.com

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi