HANSGROHE Srbija

Trg Marije Trandafil br. 8, 21000 Novi Sad
+381 63 83 15 183
srbija@hansgrohe.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.72/5 (18 glasova ukupno)

GRUPA HANSGROHE 

Stručnjak za kupatilo i sanitarije, preduzeće Hansgrohe, zapošljava više od 3.500 delatnika na svim kontinentima širom sveta. Sa deset proizvodnih pogona i zastupništvima u 44 države, ovo se preduzeće ubraja u nekolicinu globalnih igrača u sektoru sanitarne opreme.
2013. godine porodica Hansgrohe proslavila je svoj 112. rođendan. Deda Hans Grohe započeo je 1901. godine s malom kovnicom metala u Schwarzwaldu. Sedište preduzeća još uvek se nalazi u domovini koju joj je odabrao ''pametni Hans''. No marka kojoj je on udahnuo život sada je poznata širom sveta: Hansgrohe-ovi proizvodi sa kriterijumom kvaliteta ''Made in Germany'' upotrebljavaju se u više od 140 država u svetu.

NAŠE MARKE
 
Ove trgovačke marke pogonska su snaga preduzeća i poznati su u celom svetu: Hansgrohe, Axor, Pharo i Pontos. Oni predstavljaju inovativne i kvalitetne proizvode za kupatila, izvanredan dizajn i ekološki prihvatljivu sanitarnu tehniku.

ZAŠTO HANSGROHE?
 
Svi koji planiraju renoviranje kupatila ili kuhinje imaju dobre razloge za odabir proizvoda robnih marki Hansgrohe i Axor.

DIZAJN
 
Niz najuspešnijih svetskih dizajnera radi za Hansgrohe. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola i Ronan i Erwan Bouroullec ubrajaju se među 25 vodećih svetskih dizajnera. Njihova kreativnost otvorila je novi pogled na dizajn kupatila kao životnog prostora i pokrenula brojne tehničke inovacije. Hansgrohe baterije, tuševi i sistemi za tuširanje u međuvremenu su dobili više od 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn, te se smatraju proizvodima koji redovno definišu trendove i postavljaju standarde.

ODRŽIVOST
 
Bez obzira na to jesu li u pitanju štedljivi proizvodi, ekološki bilansi za ručne tuševe ili globalni angažman za zaštitu okoline, društva i zaposlenih: Hansgrohe zastupa održivost.

Zaštita klime, održivost i svest o odgovornosti za Hansgrohe znači:

  • dugotrajne proizvode koji štede vodu i energiju
  • sofisticirane sisteme za recikliranje
  • ekološki prihvatljive lokacije i proizvodne tehnologije
  • upotrebu obnovljivih izvora energije
  • globalne projekte zaštite okoline i obrazovanje za održivo upravljanje vodenim resursima
  • ekološku ravnotežu proizvoda za strategiju održivosti u proizvodnji i razvoju proizvoda
  • socijalnu odgovornost


TRADICIJA I INOVACIJA - Znanje, kvalitet, ideje, vizije od 1901. godine

Savršenstvo oblika i funkcije – to je bio i ostao standard preduzeća Hansgrohe. Od 1901. godine pionir na polju uređenja kupatila, Hans Grohe, i njegovi potomci u svom su vremenu tradicionalno korak ispred svih, bez obzira na to je li u pitanju pronalazak prvog ručnog tuša (1928.) ili najava novog doba na polju tuširanja s tušem Raindance (2003.). I 110 godina nakon osnivanja preduzeća precizan majstorski rad pokretačka je snaga preduzeća u Schwarzwaldu. Naravno, pritom su u prvom planu korist i zadovoljstvo vas, naših kupaca.


Predstavnik za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju:
Lazar Milosavljević
T: +381 63 83 15 183
E: lazar.milosavljevic@hansgrohe.rs
W: www.hansgrohe.rs

 

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi
pdf Katalog HANSGROHE Srbija 07.04.2016, 12:21:18 Preuzmi
pdf AXOR katalog 07.04.2016, 12:26:05 Preuzmi
pdf AXOR brošura 07.04.2016, 12:27:32 Preuzmi
pdf Hansgroxe Axor kuhinjske slavine 07.04.2016, 12:28:50 Preuzmi