COOLSISTEM D.O.O.

Mihaila Todorovića 22B,  11000 Beograd
+381 11 40 77 057
+381 11 40 45 580
+381 11 40 45 581
+381 64 15 14 807
info@coolsistem.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.83/5 (6 glasova ukupno)

 

COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis,  popravku i prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao i toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda.

Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima i opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama. Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vreme i novac.

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati Vas, servisirati te uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Uvek ćemo preporučiti idealno mesto i odgovarajući sistem da bismo zadovoljili sve vaše potrebe i zahteve koje sa pravom i očekujete od klimatizovanog  prostora. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).

 

 

 

 

 

Svoje poverenje su nam ukazali mnogi, učinite to i Vi. Nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo.

 

 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi