ARTINJAN PARKET D.O.O.

Ruđinački put 193/A 36210  Vrnjačka Banja, Srbija
+381 36 614 020
+381 36 611 520
+381 11 240 64 36
+381 62 891 38 14
artinjan@ecomax.rs
artinjan.danijela@ecomax.rs, artinjan.cedomir@ecomax.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.5/5 (10 glasova ukupno)

Preduzeće posluje od 1984. godine, prvo kao samostalna zanatska radnja, a od 1992. godine kao preduzeće, sa zaokruženim procesom proizvodnje - od seče i izvlačenja trupaca, transporta, rezanja u našoj pilani, preko sušenja u našim sušarama do finalizacije proizvoda i plasmana na inostrano i domaće tržište.

Kao kompanija koja koristi tradicionalno podno drvo, verujemo da ne postoji ništa kao što je istinsko drvo za Vaše podove. Tokom proteklih nekoliko godina, tržište je zasićeno “plastičnim drvetom” za koje verujemo da dolazi sa “laminatnog drveta” koje tek treba da otkrijemo. Nijedan čovek nikad nije proizveo nešto što će zameniti pravu stvar. lstinska lepota jednog poda reflektuje se u pravom drvetu sa njegovim prirodnim prstenovima u boji i karakteristikama, ono je živo i toplo.

U osnovi boje krema, ali od svih vrsta hrast ima najraznovrsnije karakteristike. Ne samo u njegovim čvorovima, već i po raznobojnim prstenovina u bež boji, braon, ružičastoj, crvenoj. Kada je sastavljen i izglačan, od njegovog izgleda zastaje dah i imate osećaj da ga ne možete obuhvatiti celim pogledom, prosto hipnotiše. Tradicionalno tvrdo drvo - samo ime Vam daje sliku šta dobijate.

U prethodnih nekoliko godina navodili su nas da verujemo da je čovek stvorio “lažno” drvo koje će nam dati pravi drveni pod. Ipak, postoji samo jedan jedini tip pravog, pouzdanog tvrdog drveta koji je istinski čvrst, skroz na skroz - tradicionalni tip. Bez obzira na to da li je to hrast, jasen, bukva, grab ili bilo koje pravo tvrdo drvo.

Vi ćete pronaći da oni imaju svoj sopstveni karakter i lepotu koju nam daje prioda. Takođe ćete naći da većina zemalja širom sveta koristi drveni pod, zato što je zdraviji, trajniji i praktičniji. Nema dve iste, po karakteru, daščice ili pločice drveta i kada ih sastavite da biste napravili pod, otkrićete da Vam se san ostvaruje.

Jednom kad je Vaš pod postavljen, izhoblovan i izlakiran, on je tako lak za održavanje da je povremeno usisavanje ili brisanje prašine dovoljno u većini slučajeva. Ako posle nekoliko godina želite da ga malo ishoblujete i povratite mu sjaj, on će opet biti kao nov. Koncept koji postoji već stotinama godina u kućama, crkvama, školama i salama je koncept zauvek. Vaš dom je Vaš dvorac, zato se ophodite prema njemu s poštovanjem i postavite pod kakav zaslužuje. Vi ćete ga voleti, a Vaši prijatelji će Vam zavideti. Budite uvereni, on će takođe u velikoj meri dodati vrednost Vašem imanju.

Sedište Vrnjačka Banja:
ARTINJAN PARKET D.O.O.
Ruđinački put 193/A, 36210 Vrnjačka Banja
tel: 036/ 614 020, 036/ 611 520, 036/ 611 521
e-mail: artinjan@ecomax.rs, artinjan.cedomir@ecomax.rs, artinjan.danijela@ecomax.rs
web: www.artinjan.rs

Predstavništvo Beograd:
ARTINJAN PARKET D.O.O.
Kajmakčalanska 19, Crveni krst
tel: 011 240 64 36 mob.tel: 062/ 891 38 14
kontakt osoba: Mladen Artinović
e-mail: artinjan.danijela@ecomax.rs
web: www.artinjan.rs

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi