ARIA kuhinje

Bulevar Kralja Petra 55,  21000 Novi Sad, Srbija
+ 381 21 420 000
ariakuhinje@gmail.com
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 4.91/5 (11 glasova ukupno)

"ARIA kuhinje"  d.o.o. je firma koja je osnovana u Novom Sadu. Raspon naših radova kreće se od projektovanja, dizajna, proizvodnje, pa do finalne montaže nameštaja. Opremamo stanove i poslovne prostore. Proizvodimo sve vrste nameštaja po meri: Kuhinje, plakare, komode, kupatilski i kancelarijski nameštaj, krevete i još mnogo toga.

"ARIA kuhinje" su se specijalizovale za proizvodnju vrhunskih ekskluzivnih kuhinja po meri i Vašoj želji. U firmi "ARIA kuhinje" projekte stvaraju arhitekte i dizajneri sa iskustvom i istančanim osećajem za detalj.

Naš stil, rukopis, dizain i izradu možete videti u izložbeno prodajnom salonu. U naše proizvode ugrađujemo samo proverene i sertifikovane materijale i okove. Na raspolaganju su nam svi relevantni proizvođači sa teritorije cele Evrope. U ARIA kuhinjama, ne postoji ništa kinesko, korejsko, tursko... i sl. Ugrađujemo samo vrhunske i proverene okove.

U našem izložbeno prodajnom salonu možete da pogledate naše eksponate i uverite se da Vam nudimo najbolji odnos kvaliteta i cena. Iza svakog odrađenog projekta stojimo imenom i prezimenom. Spadamo u red firmi koje prate nove trendove i inovacije, a iste implementiramo u svoje projekte.  Iza nas je nebrojeno mnogo zadovoljnih kupaca koji nam se opet iznova vraćaju.

Sve što radimo, planiramo i sprovodimo u delo, činimo sa pogledom u zacrtane ciljeve i sa dugoročnim planovima.

"ARIA kuhinje" d.o.o. svoju istoriju ispisuju svakim danom svog postojanja, slovima koja urezuju jasne poruke i neraskidivim nitima sa svojim kupcima i korisnicima. 

U kontinuitetu uzimamo učešća u ozbiljnim projektima koji se bave dizainom, proizvodnjom i oplemenjivanjem stambenih i poslovnih prostora.

''Bez obzira na vreme i okolnosti u kojima živimo, kvalitet ipak pobeđuje!''

 

Pogledajte naš izložbeni salon: 

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi