ARAN KUHINJE

Teodora Drajzera 11 e,  11000 Beograd, Srbija
+381 11 406 37 54
+381 64 418 44 19
office@aran.rs
Ocenite kompaniju od 1 do 5

Ocena: 5/5 (8 glasova ukupno)

Italijanska kompanija ARAN WORLD bavi se dizajnom, proizvodnjom i distribucijom nameštaja više od 50 godina. Tradicija kvaliteta izrade i nepogrešiv italijanski osećaj za lepo sastojci su jedinstvene recepture po kojoj se prave kuhinje po meri, plakari, kancelarijski nameštaj, a od ove godine i nameštaj za dnevne i spavaće sobe. Nameštaj u tipičnom italijanskom duhu, pre svega nameštaj za kuhinje, je ono po čemu je ARAN WORLD stekao svetsku reputaciju. Distribuiran u preko 120 zemalja sveta, od Amerike do Azije, od 2005. godine dostupan je i u Srbiji. Neprikosnoveni kvalitet i dizajn su razlog zbog koga su elitni svetski hoteli, poput hotela Donalda Trampa, kao i privatni i poslovni prostori širom sveta, opremljeni ARAN nameštajem. Zahvaljujući širokoj mreži ditributera ARAN je sa preko 2500 showroom-ova širom sveta i velikom broju zadovoljnih kupaca, već dve godine najveći izvoznik kuhinja iz Italije.

KO SMO MI

Mi smo C.T.S. Casa - kuća koja u Srbiju želi da „uveze" italijanski šmek, onu istovremeno sofisticiranu i vedru atmosferu svojstvenu italijanskim kućama. Želimo da sa vama podelimo umetnost uživanja u kuvanju i jelu, u stanovanju i življenju uopšte, umetnost oduvek svojstvenu Italijanima. Od 2005. godine kompanija C.T.S. Casa je ekskluzivni distributer ARAN WORLD-a, najvećeg izvoznika italijanskih kuhinja u svetu u protekle dve godine. Naš cilj je svaki put isti, kakav god da je ambijent ili vlasnik: želimo da kreiramo kuhinju u kojoj će oko uživati podjednako kao nepce, a čija će neprikosnovena osnova biti kvalitet.

KVALITET

Razlog zbog kojeg su kuhinje ARAN najprodavanije italijanske kuhinje u svetu jednostavan je, kao i sve najbolje stvari u životu - od skice za kuhinju do poslednje šarke na njoj, apsolutno svaka komponenta nosi žig „Made in Italy". Svi proizvodi ARAN WORLD-a dizajniraju se i prave u sedam proizvodnih pogona u Italiji, nedaleko od Pescare, odakle kreću put 120 zemalja na pet kontinenata. I za svaku od 60.000 kuhinja, koliko iznosi godišnja proizvodnja, koriste se najkvalitetniji materijali i najsavremeniji okovi trenutno dostupni. O kvalitetu proizvoda i ekološkoj savesti kompanije ARAN WORLD svedoče brojni sertifikati: ISO 14001, ISO 9001, LIFE, FSC... ARAN potvrđuje svoju lidersku poziciju među italijanskim proizvođačima kuhinja učestvujući na svim bitnim svetskim sajmovima nameštaja: u Milanu, Čikagu, Orlandu, Madridu, Kelnu i Dubaiju, na kojima želi da bude etiketiran kao firma koja ne sledi, već postavlja trendove.

SHOWROOM

Krenite od Topčiderskog parka i Konaka kneza Miloša uz ulicu Teodora Drajzera. S leva, blago uzdignute nad putem, sunčaju se prelepe vile novog stambeno-poslovnog kompleksa „Rajski vidici". U sledećem objektu, na broju 11, videćete ogromne prozore iza kojih blistaju moderne i rustične italijanske kuhinje kompanije ARAN. U mirnom zelenom dedinjskom komšiluku, naš prostrani izložbeno-prodajni salon, prepun svetlosti i optimizma, idealno je mesto da se upoznate sa najprodavanijim italijanskim kuhinjama u svetu, ali i sa ostalim proizvodima ARAN WORLD-a. Osim eksponata, na raspolaganju su Vam katalozi sa prezentacijom kompletnog proizvodnog programa, uključujući uzorke svih frontova u različitim obradama i uzorke detalja, poput ručica, asesoara i rasvetnih elemenata.

 

Tip Naziv Datum kreiranja Preuzmi