Wellness & SPA centar – mesto sa kojeg se teleportujete gde god poželite

article

 

Tokom hladnijih dana često se sa setom prisećamo leta i priželjkujemo da smo na nekoj plaži dok se u pozadini čuje blago talasanje mora. Jesen i zima ne izgledaju baš tako primamljivo, ali zahvaljujući Wellness & SPA centrima i tokom sumornog vremena možete pronaći mesto za relaksaciju i prepuštanje maksimalnom užitku.

 

Tropski doživljaj u saunama i hamam kupatilu

Ono zbog čega se u SPA centrima uglavnom odlučuju za ugrađivanje sauna i turskih kupatila jeste toplota koja svim korisnicima pruža brojne blagodeti i razloge za uživanje. Pored toga što stimuliše cirkulaciju i izbacivanje toksina iz organizma, u hladnim danima ove karakteristične prostorije svojom toplinom podsećaju i na letnje trenutke. Tako je sada pravo vreme za posetu saunama – bilo finskim ili infracrvenim, ili hamamu, za one koji su ljubitelji tradicionalno dobrog turskog kupatila.

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo za mnogobrojnim klijentima, u Marconio Wellness & SPA upoznali su se sa raznolikim zahtevima onih koji uživaju u čarima SPA centara tesu kao odgovor na želje korisnika uspeli da kreiraju visoko kvalitetnu ponudu sauna i parnih kupatila.

 

Klikom na sliku ispod pogledajte koje sve opcije nude parna kupatila iz asortimana Marconio Wellness & SPA.

Marconio parna kupatila dizajnirana su tako da obezbede viši nivo kvaliteta kroz pažljivu selekciju materijala i tehnološkog istraživanja unapređenja estetike sa izuzetnim bogatstvom detalja.

 

Morske blagodeti slanih soba i pećina

Slane prostorije možda vizuelno podsećaju na snegom prekrivene predele, ali za razliku od spoljnih temperatura pružaju izuzetno prijatno okruženje i idealno mesto za opuštanje svih mišića. Još jedan razlog za posetu slanim sobama i pećinama u zimskim danima je i njihovo blagotvorno dejstvo koje, kako kažu, jednim tretmanom zamenjuje čak 4 dana na moru. Eto sjajne prilike da čak i tokom hladnih dana kreirate morsku atmosferu.

Za prednosti slanih soba i pećina znaju i u kompaniji Marconio Wellness & SPA. Da bi oni koji se opredele za implementaciju ovih elemenata u svoj prostor doživeli najbolje efekte, centralni zid se izrađuje od blokova čudotvorne Himalajske sole, dok se u konvencioalnim sobama koristi so iz Mrtvog mora.

 

Da saznate još mogućnosti u kojima možete uživati u slanim sobama i pećinama kliknite na sliku ispod.

Marconio wellness koristeći benefite koje donose slane sobe i slane pećine stvara estetski savršen prostor u okviru vašeg doma, wellness zone ili javnog SPA centra.

 

Tepidarijumi, tople klupe i kneipp staze – prvi korak do opuštanja

SvakiWellness & SPA centar koji brine o kvalitetu svojih usluga, u svoj asortiman uvrstiće i relaks zone koje će uz specijalno kreirane elemente kao što su tepidarijumi, tople klupe i kneipp staze, korisnicima pružiti pravi uvod u opuštanje pred odlazak u saunu, hidromasažne bazene ili parno kupatilo.

U Marconio Wellness & SPA u ponudi su, pored klasičnih tepidarijuma, i posebno patentiran akrilni tepidarijum, a kombinujući efekte toplo-hladno, poseban doživljaj pružaju Marconio kneipp staze koje se u ovoj kompaniji rade isključivo u skladu sa željama klijenta.

 

Klikom na sliku ispod pogledajte jedan od primera implementacije tepidarijuma u SPA centru.

Osnovna funkcija tepidariuma je da opusti čitavo telo i mišiće, posebno pre i posle korišćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupatila.

 

Hidromasažni bazeni i aroma tuševi zadovoljstva

Kako bolje prizvati leto nego opuštanjem u vodi! Nakon korišćenja tepidarijuma, jedan od idealnih načina za relaksaciju je u hidromasažnom bazenu. Simbioza tople vode, mlazova različite jačine i prigodnog okruženja pružiće vam vrhunski užitak i učiniti da se mislima teleportuje gde god poželite. Kao pravi šlag na tortu, tu su i aroma tuševi zadovoljstva koji imaju nekoliko efekata: svetlosni, stvaranje magle, različitih zvukova i aroma sve to učiniće da se osećate na drugom kraju sveta.

Da bi svojim klijentima pružili najbolje, u Marconio Wellness & SPA sarađuju sa nemačkom kompanijom WDT kako bi ponudili najkvalitetnije aroma tuševe, dok su po kvalitetu i trajnosti hidromasažnih bazena već uveliko poznati.

 

Klikom na sliku ispod pogledajte kako u kombinaciji sa drugim elementima izgleda hidromasažni bazen iz ponude Marconio Wellness & SPA.

Marconio hidromasažni bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića

 

Michel D.O.O BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs

 


Za više informacija o kompaniji i proizvodima pogledajte portal Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...