Wellness market

article

Sve veća potražnja za inovacijama u oblasti wellness-a, uslovila je stručnjake da koristeći tradicionalna saznanja i terapije, stvaraju nove koncepte relaksacije i mira.

Te inovacije bilo da se odnose na segment kućnog/privatnog ili komercijalnog, uvek je neophodno da se izabere pravi proizvođač, sa najnovijim proizvodima, koji je sposoban da prilagodi svaki od proizvoda odgovarajućem prostoru.   

Što se tiče domena kućnog wellness-a, prednost je u tome što nećete morati da trošite vreme i novac za odlaske u javne wellness centre, već ćete uživati sa svojim prijateljima i porodicom u privatnosti vašeg doma. Bilo da je u pitanju sauna, parno kupatilo, hidromasažna kada ili bazen, kao i wellness tuš, sve je vrlo prilagodljivo sa prostornog aspekta.

Kada je u pitanju profesionalni wellness, neophodno je naći proizvođača koji može da odgovori  i najzahtevnijim klijentima. Planiranje, idejna i projektna rešenja su samo jedna od stvari koje bi trebalo da očekujete od proizvođača. S obzirom na širok dijapazon stvari koji je u ponudi danas (razne saune, tople klupe i tepidarijumi, kneipp klupe i staze, ledene sobe, hladni bazeni, sobe za plutanje itd.), iste zahtevaju kvalitetnu izradu, kako bi njihova funkcionalnost bila na najvišem mogućem nivou.

Odličan primer jednog wellness centra prestavlja  Marconio Wellness Club, koji zapravo čine dva privatna wellness apartmana, koji su prilagođeni i ukomponovani tako da odgovaraju najzahtevnijim klijentima. Na ovom primeru je moguće videti rad/produkt, jednog od proizvođača, koji je ove apartmane učinio veoma posebnim i najluksuznijim u Srbiji.

 

Michel D.O.O. BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs

Za više informacija o kompaniji Michel d.o.o. i "Marconio Whirlpool SPA" proizvodima pogledajte web portal Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...