Wellness kutak i u vašem domu!

article

SPA centar u kući... Oduvek maštate o Wellness centru u okviru vašeg doma? Vaše snove može realizovati Marconio Whirlpool SPA.


Prednost kućnog Wellnessa je u tome da se na prostoru od samo nekoliko kvadratnih metara mogu naći svi neophodni sadržaji poput finske saune, parnog kupatila u kombinaciji s regenerišućom masažnom kadom. Na taj način ne morate trošiti novac i vreme odlazeći u javne SPA centre. Takođe, vašu intimu delite samo s vama dragim osobama, dok je higijena na najvišem mogućem nivou.

Tako na primer, na samo 6 kvadratnih metara možete dobiti mali, ali efikasni multifunkcionalni Wellness kutak u okviru vašeg doma. Finska sauna sa jedne, odnosno parna kabina – hammam u kombinaciji sa tuš kabinom sa druge strane. Tuš kabina sadrži tropsku kišu sa LED rasvetom i aromaterapijom. Svi sadržaji su u staklu sa prednje strane, kako bi prostor izgledao veće, a vizuelni efekti Wellness sardžaja daju na ekskluzivnosti vašem prostoru.

Privatni Wellness postao je pravi hit u svetu iz navedenih razloga, a u saradnji sa profesionalcima iz Marconio tima jedan deo vašeg doma možemo pretvoriti u lični SPA kutak.

Sve Wellness proizvode možete da vidite i isprobate u Marconio Wellness centru u Zemunu, Ugrinovačka 155. Uz konsultaciju sa arhitektom i profesionalcima za Wellness zajednički možete doći do rešenja za vaš novi SPA centar. Ukoliko se radi o profesionalnom Wellnessu, Marconio nudi i uslugu SPA konsultanta, koji će osluškujući ideje klijenata dati svoj predlog o konceptu SPA centra, osmišljavanju paketa, marketing strategije, cene, količine i vrste sadržaja koje SPA centar treba da poseduje.


Više informacija možete naći na sajtu kompanije Marconio Whirlpool SPA

Kontakt telefoni: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37.

 

Marconio Whirlpool SPA proizvode: tuš kabine, paravane za kade, masažne kade i bazene, đakuzi kade, finske saune, parno kupatilo, slane sobe, tople ležaljke, tepidarijume i drvene tople kupke, pogledajte na našem internet portalu IDEALNI DOM.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...