Uživajte u svojoj omiljenoj muzici uz Schneider Electric Unica Bluetooth audio prijemnik

article

 

Kompanija Schneider Electric predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije uvodi inovacije na svakom nivou, pa je tako nedavno predstavila i novitet iz svog Unica portfolija elektrogalanterije – Unica Bluetooth audio prijemnik. Jedinstven i kompaktan, Unica Bluetooth audio prijemnik namenjen je rezidencijalnom segmentu, a instalacija uređaja tehnički nije zahtevna pa se može brzo postaviti, uz korišćenje osnovnih alata.

Prijemnik se lako povezuje sa većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućava brzo i jednostavno korišćenje razglasa u različite svrhe.

 

Osnovne karakteristike

Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice i lako se uklapa u svaki enterijer. Jednom kada se prijemnik instalira potrebno je povezati ga sa drugim uređajem, bilo da je reč o mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, koji će proizvesti zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili koji ima audio-in konekciju, za spajanje putem kabla. Na interfejsu prijemnika nalazi se LED lampica koja pokazuje kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi sa identifikacionim brojem. Kontrolom tog broja izbegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

 

Primena u bilo kojoj prostoriji

Ovaj audio prijemnik idealno je rešenje za hotelske sobe jer omogućava da svaki gost uživa u kvalitetnoj muzici, odabranoj sa  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rešenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, učionicama, poslovnim zgradama, prodavnicama i domaćinstvima. Takođe se može koristiti i u formi razglasa. Unica Bluetooth audio prijemnik dostupan je u više boja: bela, grafitna i aluminijum, dok su zvučnici dostupni u beloj boji.

 

O Unica programu

Program Unica prekidača i utičnica, koji je kreiran prateći potrebu za funkcionalnim i praktičnim rešenjima, uštedeće vreme i pružiće komfor. Tako na primer, za one koji slede moderne tehnologije, ponuda Unica Wireless specijalno je projektovana na bazi daljinskog upravljanja svetiljkama i aparatima u domu. U ponudi se nalaze multimedijalne utičnice koje omogućavaju da se dovede signal od centralnog uređaja (npr. DVD, TV, računar ili Home media centar) do perifernih uređaja (npr. projektor i slušalice) koji se nalaze na udaljenosti većoj nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz te uređaje. Tu su i Unica USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tableta i sličnih uređaja koje dolaze u četiri boje i vrlo ih je lako upariti sa nekim od brojnih Unica okvira.

 

www.schneider-electric.rs

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...