Ulazna vrata Mr Door

article

 

Ulazna vrata se prema nameni dele na ulazna vrata od stana, od kuće,  zgrade,  garaže i ostalih objekata. Po nameni ulazna vrata dele se na spoljna i unutrašnja.

 

Unutrašnja vrata su vrata za stanove. Najčešće se koriste sigurnosna vrata, a mogu biti i PVC, aluminijumska,  drvena ili MDF (medijapan) ulazna vrata.

Spoljna ulazna vrata su vrata koja su izložena vremenskim uticajima i mogu biti PVC, Alu, drvena ili sigurnosna sa posebnom zaštitom čelika.

 

Sigurnosna ulazna vrata izrađuju se od čeličnih plastificiranih profila. Čelik se koristi zbog potreba povećane protivprovalnosti. Vrata su ispunjena mineralnom vunom zbog potreba termo i zvučne izolacije. Opremljena su sigurnosnom bravom i špijunkom.
Najčešće se koriste za ulaz u stanove (Modeli S30, S40 i S50), a sa posebnom zaštitom čelika na spoljne vremenske uticaje mogu se koristiti i za ulaz u kuće (Model S100).

 

Sl.1 - Sigurnosna vrata S100, namenjena za spoljnu upotrebu, izlaganje suncu, vetru, kiši. Čelik je posebno zaštićen za spoljnu upotrebu. U obliku po zahtevu klijenta.
Sl.2 - Sigurnosna vrata S50, namenjena za unutrašnju montažu. Ulaz u stan. U potpunosti su izrađena kao i sva ostala vrata u zgradi (estetski sa spoljne strane. Iznutra su vrata bele boje kako bi se enterijerski uklopila.

 

 

PVC ulazna vrata najčešće se koriste za ulaz u kuće. Odlična termoizolaciona svojstva svrstavaju ih među najbolja rešenja za ulaz u kuću. Mogu se koristiti i kao ulaz u stan ili ulaz u zgradu. Izrađuju se kao neprovidna,  sa staklom ili kombinacija. Mogu biti u boji po želji. Za potrebe povećane bezbednosti koriste se sigurnosne brave.
 

Pvc ili aluminijumska ulazna vrata najčešće se koriste kao spoljna vrata za ulaz u kuće. Ispuna je često od ukrasnog panela a može biti i staklo ili ravni panel. Veliki je izbor panela koji se mogu koristiti.

 

Aluminijumska ulazna vrata predstavljaju najbolje rešenje za ulaz u zgradu. Ulazna vrata u zgradu izložena su velikom broju otvaranja i zatvaranja,  a aluminijum se svojom čvrstoćom izdvaja kao najbolje rešenje. Staklena ili neprovidna , stvar je želje klijenta. Mogu se koristiti i kao ulaz u stan.

 

Pvc ili aluminijumska ulazna vrata najčešće se koriste kao spoljna vrata za ulaz u kuće. Ispuna je često od ukrasnog panela a može biti i staklo ili ravni panel. Veliki je izbor panela koji se mogu koristiti.

 

Drvena ulazna vrata izređuju se od čamove, borove, hrastove ili neke druge građe. Uz odlična termoizolaciona svojstva mogu se izraditi u obliku po želji, i time zadovoljiti sve ukuse klijenata.

Drvena vrata izrađena po želji klijenta. Kombinacija sa staklom i rešetkom od kovanog gvožđa. Sa ispunama od profilisanih drvenih obloga.

 

MDF ulazna vrata su zapravo sobna vrata ojačana za potrebe osiguranja od provale. Izrađuju se sa ispunom od perforirane iverice,  3d šarkama, sigurnosnom bravom i fiksnim pervajzima sa spoljne strane.

MDF ulazna vrata bojena specijalnim bojama za spoljnu upotrebu. Izrađena u obliku po želji kupca.


Osim dosad pomenutih, ulazna vrata mogu biti izrađena i u kombinaciji Drvo-Alu i Alu-Drvo.

 

Alu Drvo ulazna vrata u kuću. Po želji kupca izrađena u kombinaciji Aluminijuma i drveta kao i prozori za kompletnu kuću. A iz estetskih i funkcionalnih razloga od spolja u beloj boji aluminijuma a iznutra sa drvenom oblogom.


 

Mister Door je spreman da zadovolji i najistančanije ukuse i potrebe klijenata. Ovom prilikom vam predstavljamo neka od rešenja koja smo dosad izveli.

 

Kontakt Beograd:

Budimska 33a, 11000 Beograd, Srbija

Tel: 011/339 1769
office@mrdoor.rs

 

Kontakt Novi Sad:

Šafarikova 33, 21000 Novi Sad, Srbija

Tel. 064/ 181 03 24
habitatdesign@ymail.com

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...